Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 高貴華麗的Wing Gundam Zero (Pearl Coating Ver.)!!!!!

上色係唔錯…呢隻係我第三隻R魂,我發覺有個好嚴重既問題…d比例點解細過而家出果D款:30:…比較早前果隻wing zero改細成個碼…咁如果之後出Ova其他四子…咪要做細D就佢…?
而家先留意到會場版手掌變曬白色, 不過自己本身未買過珍珠色版, 滲線出左界唔知抹唔抹得甩...
:71:
本人就唔係咁中意珍珠色,感覺有d娘,最後都係pass左
咁多Gundam之中我最鐘意Wing Gundam zero,呢隻仲出得咁好!我好難唔入!
EricBanana 發表於 2-11-2012 11:50 PM

冇錯呀, 呢隻真係出得好正, 色水又sharp~ 必買呢!!:71:
上色係唔錯…呢隻係我第三隻R魂,我發覺有個好嚴重既問題…d比例點解細過而家出果D款…比較早前果隻win ...
我很快 發表於 3-11-2012 12:08 AM

mud原來比例唔match架.....我少玩robot魂所以冇mud留意呢.....因為見呢隻zero出得太正喇, 所以唔理咁多喇.....:43:
而家先留意到會場版手掌變曬白色, 不過自己本身未買過珍珠色版, 滲線出左界唔知抹唔抹得甩...
raiden1997 發表於 3-11-2012 12:52 AM

mud原本唔係白色架.....宜家成隻白色部份都變成珍珠色呢.....期待ching滲線正相~:71:
S20081997 發表於 3-11-2012 12:59 AM

個地台有閃粉架~好靚仔!!:handshake:
本人就唔係咁中意珍珠色,感覺有d娘,最後都係pass左
tonylee12003 發表於 3-11-2012 02:17 AM

始終每人喜好不同呢......不過隻珍珠都幾特別, 算幾靚仔喇~:D
頭像被屏蔽
正啊, 等緊我果兩只.....本命高達, E只出咩我都入, 今次訂左第一只,上日網現貨俾訂價平又入多只。 再加埋只普通版R魂WZC有三只, 有六支槍俾拒揸仲唔玩曬:34:
不過睇黎WZC珍珠色系任何一條line都會出....現有PG, MG兩款同埋R魂差SD同HG。 我覺得如果出metal build肯定玩會場珍珠色版:45:
正啊, 等緊我果兩只.....本命高達, E只出咩我都入, 今次訂左第一只,上日網現貨俾訂價平又入多只。 再加 ...
nycwingo 發表於 3-11-2012 12:51 PM

嘩, 好勁wor....睇嚟你對佢超愛呢, 入3隻咗多.....好期待睇你表演6鎗WING ZERO呀~:he:
其實啱啱魂展出果隻MB FREEDOM Prism Coating ver.都好似珍珠feel呢....:D

就嚟乜都Prism Coating ver. 架啦... 唉... :42:
岩岩開咗黎玩:)
感覺好細件,同metal build 感覺好唔同:(
不過個樣幾靚仔:$
佢算係我第一隻robot魂
太美了~ 不過手掌是白的有點像轎車司機 哈:34:
就嚟乜都Prism Coating ver. 架啦... 唉...
傲龍未展 發表於 3-11-2012 11:07 PM

係呢, 好似越來越濫喇.......:(