Toysdaily 玩具日報

查看: 4715|回復: 16

[Hot Toys] My New Favorite "Doll" - DX12 Ready to Fight!

iphone shots~~
A really high quality of 12" figure!!!

batman真係:71::71:
:58:師兄,快d買返套3件頭老西自組bruce啦~~~:71:
有Feel 正圖,:71:
回復 3# EDMONDLUN

請問用咩BODY 好, 件老西係咪雞旺有?? 邊間呀CHING, THANKS~
回復  EDMONDLUN

請問用咩BODY 好, 件老西係咪雞旺有?? 邊間呀CHING, THANKS~
riverchild 發表於 2-11-2012 12:33 AM

昨日去皆旺1樓,4隻色都返齊了!:71:
波地我係同一間買左個$145既,佢地話襯老西最好,
我未試過,米試下囉:77:
昨日去皆旺1樓,4隻色都返齊了!
波地我係同一間買左個$145既,佢地話襯老西最好,
我未試過,米試 ...
EDMONDLUN 發表於 2-11-2012 10:41 AM

Ching 自組咩款.body 同老西咩價.參考下我未組過想試下..我有個Bruce 同two face想組下

.......:52: .....
Ching 自組咩款.body 同老西咩價.參考下我未組過想試下..我有個Bruce 同two face想組下
desmond1977 發表於 2-11-2012 12:36 PM

師兄,其實我都係岩岩開始玩自組!:77:
新手一名:65:
老西就toy city出既3件頭,$280套,有4隻色揀!:71:
至於波地我用平野,$100個到B00系列。:66:
師兄,其實我都係岩岩開始玩自組!
新手一名
老西就toy city出既3件頭,$280套,有4隻色揀! ...
EDMONDLUN 發表於 2-11-2012 12:43 PM

Thx Ching   咁又值得試下 唔好side左個頭..買多雙鞋都抵..組
Thx Ching   咁又值得試下 唔好side左個頭..買多雙鞋都抵..組
desmond1977 發表於 2-11-2012 12:47 PM

千其唔好浪費左個頭!:73:
所以自組的確係一流!:71:
千其唔好浪費左個頭!
所以自組的確係一流!
EDMONDLUN 發表於 2-11-2012 12:55 PM

我都覺...由其係2face個頭改左盒 冇動過..搵日去雞旺睇下有冇貨
如果想自組, 係咪要改一改個頭個姑? 請問點改?
我都覺...由其係2face個頭改左盒 冇動過..搵日去雞旺睇下有冇貨
desmond1977 發表於 2-11-2012 01:03 PM

真係要去睇睇!!!!!!!!:DD:DD
老西組BRUCE真係一流!!!:71:
回復 14# EDMONDLUN

請問bruce個頭係咪可以直接安上去?如果唔得要入返ttm18~~
小弟係12吋新手,多多指教