Toysdaily 玩具日報

樓主: DDDragonball

[活動展覽] 我的2012 秋之東京血并+偷影太空保衞者+台場高達

回復 14# 聶風

yes day day sunny, but only last sunday was raining
出過既紅戰士都入哂喎@@
仲要係一舖過入添@@
頭像被屏蔽
Good job 影得好。
見到合金魂出太空保衛者實在太感動喇~~~~~
回復 1# DDDragonball

戰利品平香港好多?
本人十一月中都會去....
你去時氣溫什麼樣..睇台場D相,有人著褸..未有很多黃葉吧,很青..!!!!!:71:
回復 1# DDDragonball

cool shots!!!!!!!!!!! which fisheye u used?
:71::71::71:辛苦師兄了~~
回復  Englishman
Size should be good. Not too big n not too small for what I see in 實物
DDDragonball 發表於 1-11-2012 08:35 PM

睇師兄啲相我覺得成隻合金魂太空保衛者外觀件都係噴油居多, 就算有全金屬 die-cast 件都應該用係睇唔到嘅關節部份..., 咦!? 咁未同 metal-build 系列冇分別?
這時候去日本玩,天氣一定很好.
聶風 發表於 1-11-2012 09:13 PM

小弟十月頭國慶黃金週都去咗大阪玩幾日, 好彩啱啱打完風日日都陽光普照。
回復 21# hompage

現在東京天氣都很涼,一早一晚都凍凍地,但有太陽就好暖,不過你月中去應該都凍⋯good luck
回復 22# Gundam@EFSF

Thanks brother. I use canon 8-15mm fish eye
回復 24# Englishman
呢隻係手辦,所以你見到好膠,完成品應該多啲鐵呱⋯
回復 17# Akira0302

中古嘢,見平平地入下入下入哂!最平果隻約¥1200 ,其他約¥1500左右
師兄... 好正喎, 去左東京... 咁你有冇入GUNDAM FRONT?