Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: timyin

[分享討論] 有無搞錯,香港魂shop down server

真系多痴線                                     .
0din 發表於 31-10-2012 19:45

Ching, 請問你是話我嗎?
引疚辭職 , 躹躬道歉我明, 但點解要全體下"含"?
馬仔 發表於 31-10-2012 08:45 PM

呀...係下台...,多謝指正,,不過由佢錯啦....!

佢想含我都...:45:
有無去個網站呀,攞個箭咀掃 D 圖,卡隆個樣好過癮架,試下
真系多痴線                                     .
0din 發表於 31-10-2012 19:45

AH, ARE YOU TALKING TO ME, AHH
DLM,無得訂嘞,又玩完
其實最過癮係睇住一堆人係咁問"點訂架點訂架"
要補花生了~
i was about to give up but managed to order at 9pm... just keep trying! :67:
benben 兄琴晚pm 左你有野請教你, 請check pm
bbf1125 發表於 31-10-2012 21:08

唔好意思,遲覆左
有無搞錯,到左依家都咁鬼難入架,一定係d死炒家 hack左笨大報復啦,點解TD的人仲唔聲詩討炒家呀

你地在三呼笨大萬歲時都為下其他人著想,你地最痛恨的炒家仲未死呀,快d做野啦
頂,咁快sold out, 害唔死炒家,笨大點做野架,我無得高呼笨大萬歲喎
依家到炒家講;「笨大好野!笨大萬歲!」:38:
嗚呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~咁大件事都無人鬧

乜唔係咩都鬧咩,快D揾人出來話笨大是黑店啦,要似番TD人的作風

佢係假開賣架,都入唔到
炒家會話﹕你地整我地唔死的,我地返工就係上網,所有貨都可以掃晒,只要一日要玩就要求我地:34:
pk笨大唔直接過數比我呀....我心諗訂左過百隻卡仔..每隻淨賺8舊..應該回番8-9皮比我...笨大快還錢:53:
回復 34# benbenben4213

迪尼路.....型呀:71: