Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂 Nation 會場限定品開始抽選販賣(有海外販賣)

好心直接預訂好過啦, 又要抽嚟抽去......:42:
好消息!:77::77:
回復 31# ray文

抽對玩家可能係好事既, 直接訂可能返工時間俾d炒家秒殺都唔出奇:78:
其實要點抽。            :no:
回復  ray文

抽對玩家可能係好事既, 直接訂可能返工時間俾d炒家秒殺都唔出奇
fatcheong 發表於 31-10-2012 03:14 PM

佢直接訂意思係普通魂shop發售比兩個月人落訂有落就一定有果隻
以上次惡魔人經驗, 日本就抽籤,香港就一人一隻.
大家齊齊有得玩..:52:
hihi... 我WING ZERO CUSTOM 訂左就有.... GGG 無訂就無... :angry:
其實呢隻wing gundam zero custom有乜特別??
DarkKnight 發表於 31-10-2012 02:38 PM

珍珠色,半透明翼~幾靚呀~:71:

日本要抽,香港未必係咁……
只怕好似上次freedom隻模型咁被秒殺……
hihi... 我WING ZERO CUSTOM 訂左就有.... GGG 無訂就無...
riisdi 發表於 31-10-2012 03:23 PM

GGG 本生就係受注....實有得訂....
Gaf 話海外其實係台灣,冇香港份
GGG 本生就係受注....實有得訂....
改咩名好? 發表於 31-10-2012 03:24 PM

O甘OK WOR... 唉... 隻WING... 算啦... 之前都係驚無, 都預左佢有好大機遲D有非會場方法.... :(
隻GGG 會場訂就太貴了.... :60:
點訂/抽法??????????????????
佢直接訂意思係普通魂shop發售比兩個月人落訂有落就一定有果隻
yugi 發表於 31-10-2012 03:22 PM

哦, 咁就仲好, 皆大歡喜, 但又無左會場限定既意義:78:
回復  ray文

抽對玩家可能係好事既, 直接訂可能返工時間俾d炒家秒殺都唔出奇
fatcheong 發表於 31-10-2012 03:14 PM

但係應用好難抽中呢......:38:
噁心~~~~全部都要抽選,無代理版,光是運費就貴死人~~!!