Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂 Nation 會場限定品開始抽選販賣(有海外販賣)

D人用$2000蚊昨天bid到好開心,今日見到呢post,火都黎。
回復 275# neo.L

我都係呢個位timeout 8-9次,最緊要F5,直到出現為止,比心機
仲有貨,20:30 order到wing,幾分鐘前order埋卡隆
利申:用chrome同safari成功
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
個ID點申請,好想訂又冇ID:help:
訂左WZC,頭先八點幾訂突然好順:30:
個ID點申請,好想訂又冇ID
wai871109 發表於 31-10-2012 09:50 PM

右上角click register 開個account先
D人用$2000蚊昨天bid到好開心,今日見到呢post,火都黎。
馬仔 發表於 31-10-2012 09:42 PM

用2000 bid返黎收藏或者愛黎玩o既人,買到本來好開心!!但消息一出,真係覺得佢地好慘!!最衰都係D炒家,攪到個市場好唔健康,攪到D玩具鬼o甘貴!!你話想早玩比貴少少無所謂!!但而家係貴成三倍幾四倍wo!!你話係唔係痴線:blame:
回復 294# ckc52322

冇人知香港魂真係有得賣,有人$2000買個安心無可厚非,但自問死忠都寧願當睇唔到,而唔會比$2000班旦散
回復 294# ckc52322

咁掉返轉黎講,好多人都係自己bid到去果個價,而唔係即決
回復  neo.L

無問題啦...
其實我係諗住挑戰下BANDAI個網
咁見去到最後一下,咪買埋佢囉...
我揀左貨 ...
leawong 發表於 31-10-2012 09:49 PM

唔該曬先,我D舊POST都死得7788......
我去到入ID同密碼係咁話我錯.....,突然去到下一步揀收貨時間同日期,之後EORR.....
我開頭用電腦,而家用手機
21:42 開埋 魂A/C +訂到 卡隆~但之前我已經以$ 1200 開左隻日本卡隆了:56:
馬仔 發表於 31-10-2012 09:42 PM

無話火唔火,玩具無問買唔到,D人不問買失去理性咁,2XXX買隻咁野,應該好有實力!
回復 249# littleb2

Thanks!!!10:18pm 已經成功訂到加隆:$