Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 魂 Nation 會場限定品開始抽選販賣(有海外販賣)

去到最尾個步死........兩次都係咁
岩岩搞掂左已訂卡隆,,,收到埋email,我係用iphone加電腦一齊上xDD
不過最尾得iphone上到先xdd
今次hk魂shop真係做得好好!!
原本已經諗住同卡隆無緣估唔到最尾我都係可以見到佢Q_Q
咁岩出貨個個月仲係我生日添依家超開心:43:
之前仲話唔會入 , 最後又忍唔到手
chal 發表於 31-10-2012 05:49 PM

me too ar.... ...
takeshi 發表於 31-10-2012 05:58 PM [/quote]

所以唔敢再講乜乜 賣晒之類既說話了...
really sold out now.
我iphone 岩岩上到但已經out of stock!
WTF~~ 我剛剛改緊Shipping Address, 咁就冇晒 :31:
Lucky,可以入多隻卡隆呢∼^^
岩岩好訂到隻,錯手click左collect on delivery charge 好似仲load快d
Internet Explorer 正一廢柴:blame:,唔係有i-phone都訂唔到,i-phone萬歲:71:
18:36 訂到收到Confirm mail.
明明見到SOLD OUT, refresh 後又Order 到.
嘩,剛剛有奇遇。

我同FIREFOX 同IE 一齊LOAD 個PAGE,LOAD 到兩邊都話OUT OF STOCK ,

但IE 就仲可以响個CART 度CHECK OUT.........FIREFOX 就話我CART 入面冇野,

心諗唔得,等左好耐响IE 個邊COMPLETE 左..........仲馬上收到EMAIL CONFIRM.......

仲試緊既朋友睇下個CART 入面仲可唔可以夾硬CHECKOUT.....
頭像被屏蔽
嘩,剛剛有奇遇。

我同FIREFOX 同IE 一齊LOAD 個PAGE,LOAD 到兩邊都話OUT OF STOCK ,

但IE 就仲可以 ...
ninesky 發表於 31-10-2012 06:40 PM

我都有類似情況 :35:
明明 電腦 firefox 上睇係 out of stock , 但用 iphone 又出奇地訂到喎 :51:
入到最後先話唔得......
依家最驚訂唔到, 但paypal照扣數...
頭先我試,你件貨入左CART 一個鐘頭CHECKOUT 唔到就會自己放番出黎.........

可能有人見OUT OF STOCK 就放棄左冇繼續試CHECKOUT..........時間過左佢又放番件貨出黎