Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[新品消息] Figure Club Batman Begins 忍者大師

係ebay見到,賣成300美金一隻!
kcnneth 發表於 31-10-2012 04:20 PM

老實講300美金就唔值囉!!!
回復 15# kcnneth

300美金 !!:time: 呢d咁高價既玩具都係留比其他師兄玩算吧勒 :$
Crazy ...............
Dr.AL 發表於 31-10-2012 04:56 PM

真係搵"鬼"買~~~~~~~:45:
痴交線!!!! 我以為8魚都要念下, 300USD, WTF?! :angry:
300本人唔係話佢貴,只係本人未能付出此價買
300本人唔係話佢貴,只係本人未能付出此價買
desmond1977 發表於 1-11-2012 07:59 AM

個頭雕靚D都話:45: 咁既價錢真係接受唔到囉:ar:
如果唔係好似ht咁得閒就出2.0/3.0之類嘅我覺得值,始終ht 要出嘅應該出咗,到依家都無聲氣話出,都應該唔會出
回復 22# kevinwong4ever

最敗筆就係個頭...2xxx仲要自己唔滿意個頭
搵頭換我接受唔到..我自己認為頭係靈魂
如果唔係好似ht咁得閒就出2.0/3.0之類嘅我覺得值,始終ht 要出嘅應該出咗,到依家都無聲 ...
woowoobb 發表於 1-11-2012 08:06 AM

可能我唔同..好似joker咁我只買左一隻..仲要最早果隻..我認為果一刻ok 唔會後追同一款
EBay D 普遍貴,未能反映官方價
頭像被屏蔽
如果隻野七至八舊水就Ok , 個頭雕仲可以接受

但兩千幾就難以忍受 ………:*
正~~~~~~~~~~~~~
救心96小時~~~~~~~~~~~~
如果隻野七至八舊水就Ok , 個頭雕仲可以接受

但兩千幾就難以忍受 ………
Dr.AL 發表於 1-11-2012 12:31 PM

不過E 比D價好進取,可能出面唔係咁既價~~~~:67: (自我安慰)