Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【巨大逼力.鋼鐵霸王】鐵甲奇俠之死敵— IRON MONGER

係頭雕.....有少少呆滯.......其他都真係好正:71:
好想要呀,做門神一流:sad:
但比例始終唔啱...............:74:...
但比例始終唔啱..................
darknight 發表於 2-11-2012 06:24 PM

比例呢家野HT 咁耐以黎都無點面對過~~
好巨大..........唔知幾時先到我收到call
請問果時預訂總數是什麼價錢?
最愛巨型
支持靚相
越大隻,越鍾意:71:
但比例始終唔啱..................
darknight 發表於 2-11-2012 06:24 PM

隻野反正都做到咁大,要出就出好D,而家搞到唔三唔四咁,比例好怪,好似霍金坐在裡面。 真係浪費咗個好題材! 所以放了訂單。
我就唔會用3K幾買隻奇怪比例;但係同樣3K幾,我玩隻3A REX玩得好開心,因為跟足比例又做得靚!
DICK PO 師父 ~~多謝你的美圖~~~~  呢隻MONGER 真係好靚 ~~ 入左好開心~!:66:
隻野反正都做到咁大,要出就出好D,而家搞到唔三唔四咁,比例好怪,好似霍金坐在裡面。 真係浪費&#21 ...
Kopchevboris 發表於 2-11-2012 09:25 PM

十分同意!
其實唔打開個架駛倉剩計外形我覺得係靚仔收貨,但一同Iron Man擺埋或打開個架駛倉見到裡面個Obadiah就即刻發覺比例極之有問題...
十分同意!
其實唔打開個架駛倉剩計外形我覺得係靚仔收貨,但一同Iron Man擺埋或打開個架駛倉見到裡面個Ob ...
liuwaihung 發表於 2-11-2012 11:22 PM

x 2 ... so not plan to open the cockpit since placed my order.  However, the color is tooooo dark in my opinion and I need to repaint it for sure.:74:
頭像被屏蔽
六張圖讓大家知道H記Iron Monger是哪裡不對勁了......:38:

1. 正確頸部護甲厚過半顆頭且肩部油壓鋼條應又粗又挺, H記頸部護甲不見了肩部油壓鋼條竟往後傾斜...大錯特錯

大貨=錯錯錯, 完全貨不對辦                                                                                       手辦=正確

正確                                                                                                         正確

2.                    Obadiah Stane與Arc Reactor正確距離                                                                        H記的比例完全錯誤

.
:DD  又笑咗  ........ 未見過實物又亂吹一通 ............          只不過係攝影角度令你以為向後 .... 笑死 :x:x:x:x:x:x
六張圖讓大家知道H記Iron Monger是哪裡不對勁了......

1. 正確頸部護甲厚過半顆頭且肩部油壓鋼條應 ...
APPLE5 發表於 3-11-2012 01:32

我有vip quota唔買都係因為比例太怪,個機械人頭突咁出做咩,以為可以高d?!
呢隻係唔錯,但真係可惜,做到唔三唔四,
機械whlisph做呢個size就差唔多。