Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 終於買左個盒俾batpod~

點解我未試過?

用力屈嘅實上到、我唔捨得姐。
ky92 發表於 30-10-2012 07:19 PM

之前又話屈吾到,而家又話吾捨得,呢d咪今日的我打倒昨天的我lol
之前又話屈吾到,而家又話吾捨得,呢d咪今日的我打倒昨天的我lol
ckc882000 發表於 31-10-2012 12:36 AM

屈唔屈到建議你自己買隻玩下

好似你咁樣老屈我都叫屈到架

唔通我話屈唔到就真係對腳冇關節咁解咩 唔好玩我啦師兄!:31:

唔通我話屈唔到就真係對腳冇關節咁解 ...
ky92 發表於 31-10-2012 12:59 AM

吾係bor 大大在下冇屈你bor ,大大閣下自己話屈吾到,到人地話點解屈吾到,大大先話吾捨得bor

唔通我話屈唔到就真係對腳冇關節咁解 ...
ky92 發表於 31-10-2012 12:59 AM

玩具要黎玩架.......屈都唔唔屈下......你慢慢企啦.......:45:
樓上兩位、唔該晒!

原來宜家玩玩具咁多規矩、小弟唔用力屈真係唔好意思!

我即刻就屈屈佢先!

希望Dx12都可以原諒我呀!
唔係幾明樓主邊樹得罪人要俾人係咁咬住唔放...:42:
頭像被屏蔽
咁放都幾靚吖 :71:
樓上兩位話樓主既真係high high 地玩玩具玩上腦
第一捉字蝨話樓主話屈唔到係矛盾,樓主有講話咩情況下屈唔到咩?
跟本樓主既意思只係表達緊係某情況下dx12 係屈唔到上車(樓主無講明咩情況)
樓主既意思跟本無好絕對講出黎…樓上兩位捉佢字蝨話屈到根本係小學雞行為,人地講一句就過份緊張
我自己有dx12 同batpod…我唔排除你慢慢set個鐘頭pose 係可以放dx12 上車
之不過以我試驗…根本要dx12完美"扒"上車係好難既事…而且極有機會整花隻dx12既大脾位
我相信依個就係樓主所表達"屈唔到"既含意 而並非你兩條友捉人字蝨極端化左既意思
第二…你覺得玩具唔應該就住玩搞成粒鐘玩到花哂都要擺上車無人覺得有問題
咁人地鍾意愛惜隻figure 唔鍾意搞隻figure 搞成粒鐘先擺到pose又關你何事,洗唔洗比你批鬥咁誇張?
總結就係樓上兩位玩figure 玩到憤世嫉俗揾位黎入
300:元?有高身些既size嗎
樓主想問問,

我問過佢, 佢有兩種物料, 一隻係外國入口亞加力膠片, 一隻係國貨有機玻璃... (又係膠片).. ...
flighttosky 發表於 31-10-2012 01:31 PM

我又冇理佢咩物料喎! 佢又冇咩提過...

btw d膠片大概2-3mm厚,我用集運,盒連LED夾夾埋埋三百左右,
size係訂造61*20*20 想要咩size都得,同佢傾下就okay。
個盒幾正

不過美中不足係唔可以高抄...因為係黑頂。
你好 發表於 30-10-2012 11:49 PM

個LED黑盒其實係就咁疊上去盒頂,拎開佢就只係一個完全透明既箱~
樓上兩位話樓主既真係high high 地玩玩具玩上腦
第一捉字蝨話樓主話屈唔到係矛盾,樓主有講話咩情況下屈唔 ...
malaubanana 發表於 31-10-2012 07:00 PM

師兄唔好勞氣了:54:

根本呢個post係想分享下我個盒
同佢地拗黎都冇意思,無謂阻住其他人討論:38:
淘X有個發光底仲正!!!:65: