Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[其他] 日本魂web舉辦 Ka signature 商品化希望投票

1.tv:fazz(fa010s)
2.nt-1
3.ex-s
3選1希望ka版?實品不是已經公布?
AGX-04 Gerbera Tetra
MS-18E Kampfer
AMX-107 Bawoo
1. 資料來源? 至少而家扭蛋戰士NEXT都出緊EX-S同GP04

2. 就算真係有時限, 都唔代表過左, 過左都唔代 ...
Squall 發表於 30-10-2012 11:50 AM

你咪想想..何解一直只有BB戰士..而一直沒有正統模型出現囉!!
冇話過唔可以再批喎(我都好中意呢兩部MS, 一直等佢地既PRODUCTS)

GP04 版權好像在"明貴美嘉"手上,
1. Dijeh
2. Delta Kai
3. Zeta 3號機
你咪想想..何解一直只有BB戰士..而一直沒有正統模型出現囉!!
冇話過唔可以再批喎(我都好中意呢兩部MS, ...
eric 發表於 30-10-2012 05:39 PM

如果係其他系列真係難講,但d個系列係katoki主理可能又唔同講法,如果mk-v版權無問題甘ex-s都應該ok,GP-04的話katoki同明貴美加等設計師都合作過所以情况可能同GFF一樣
其實MK-V有乜咁吸引@@?
見好多大大對佢都好中意, 但我個人真係唔明佢有乜咁吸引...求指教
1.) Neo Gundam
2.) RXF-91
3.) 龍飛

Non Gundam :
其實我想佢出Virtual On - Temjin the White Knight.....
見好多大大對佢都好中意, 但我個人真係唔明佢有乜咁吸引...求指教
herrickwok 發表於 30-10-2012 22:17

Gundam type with no product for 1x years....
herrickwok 發表於 30-10-2012 10:17 PM

前哨戰裡面既BOSS機,人氣不俗,卻極少被製品化,亦從來未出過模型
響主角機S/EX-S高達已經出過唔少次既情況下,作為對手機既MK-V自然會比人敲碗敲到爛
今次R魂要出佢,自然就令唔少ching發癲...
MKV....
Other MS appeared in "前哨戰"!:71:
如果日本仔都好似各位CHING咁投
EX-S 同Deep Striker 出既機會就好大喇喇:46:
如果日本仔都好似各位CHING咁投
EX-S 同Deep Striker 出既機會就好大喇喇
mecher 發表於 31-10-2012 12:04 AM

就算唔投都會出
deep striker唔講,出MK-V反而唔出EX-S,我打死都唔信:blame:
回復 46# FAZZZZ
無記錯既話,
3部之中,得票數最高果部先會商品化。
直接係魂wed投左MK-V!
念念不忘既聯邦先烽戰!!!
出得ROBOT魂.
可能HGUC都有機會了!