Toysdaily 玩具日報

查看: 7638|回復: 16

[詢問] 請問大家知唔知Sideshow是否會出Darth Vader 2.0

請問大家知唔知Sideshow是否會出Darth Vader 2.0? 大約幾時出呢?
是否這隻??

回復 1# dragonken

出了預告, 但好像仍在開發中, 未定發售日期及價錢, SS公仔價錢近年上升不少, 我估明年上半年開售卦? 現在冇頭彫的clone兵也要USD$13X, 雖然未知內容(例如有否跟發光劍等), 此只相信最平宜也要 USD$160-180左右, 上隻Sideshow Darth Vader係第四集造型, 今次應該係第五六集造型, 外衣同身上維生器應該有少少差別, 今次看來連真人頭彫.

Try this link...

http://www.sideshowtoy.com/exper ... ook-at-a-sith-lord/

我都等緊,近來亦有呢條link:

http://www.sideshowtoy.com/exper ... ign=facebook_102312
我怙聖誕前應開訂,
"波巴.發" 都賣千四蚊
"得.維達" 點都要1799啦
回復 2# chankb

由CHANKB大分析真係最好不過....

近來先迷星戰, 岩岩睇左第一集(前傳), 已經中中地....
回復  chankb

由CHANKB大分析真係最好不過....

近來先迷星戰, 岩岩睇左第一集(前傳), 已經中中 ...
theredsneverdie 發表於 29-10-2012 04:54 PM

咁我咪中硬...剛入了blueray full set...:(
已追了luke...:unhappy:
咁我咪中硬...剛入了blueray full set...
已追了luke...
Toruk_Makto 發表於 29-10-2012 05:18 PM

恭喜!兩位師兄你哋應該開心中得合時,遇到佢出新版,星戰嘢有時想後追都唔易,更莫論佢有機會會改善㖭!:$
入埋佢我就只想入原祖白兵…而家追又貴,等新嘢又無期…:unhappy:
回復 6# Toruk_Makto

死硬呀, 睇睇下 D SIDESHOW 的雕座都中埋.....我未睇複制人個集, 總之呢個坑吸干荷包....要好小心, 唔好亂睇
回復  Toruk_Makto

死硬呀, 睇睇下 D SIDESHOW 的雕座都中埋.....我未睇複制人個集, 總之呢個坑吸 ...
theredsneverdie 發表於 29-10-2012 05:58 PM

今晚向前傳III進發!睇黎同衝入黑洞無分別...:ice:
網上流傳有幅展覽圖,figure腳前有個牌,
應該係賣USD180
回復 5# theredsneverdie

迷上星戰比迷上H記更加會令你生不如死 ... 因為products多如牛毛
請問Sideshow克武士買得過嗎?
會唔會好似M記咁,爆皮?
中呀 !!! 等呀!!! 訂呀 !!!!
回復 11# chankb

chankb 大 請問香港邊樹有Sideshow  Jawa 人 賣... taobao 我知有 ...

回復 14# KC@toys

信不信由你, Medicom VCD版 1/6 Jawa 應該仍有新貨(存貨), 幾個月前問焦人仍有得代訂, 不過價錢幾貴, 好似近十算....重有Jawa要有一隻以上才好玩.....

見M記catalog