Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jerryutaka

[活動展覽] tamashii nations 2012 saint cloth myth ex gemini kanon(quick snap shot)

回復 15# Code

今時今日,呀媽真係—定女人?我代表炒家多謝你同相同想法的人。
回復  Code

如何吃不到呢?只要有$就一定有。我由第一隻星矢玩到而家,亦會有門路入手。不論吃到 ...
magnetor 發表於 27-10-2012 07:33 PM

又係個句,個世界唔係圍住您轉,您覺得唔值唔代表其他人都覺得係,人地俾得起$又鍾意咪買囉,關您咩事呢?我都覺得而家個價升得好勁,但起碼我唔會話買左既人係'bank check'
頭像被屏蔽
又唔係值唔值既問題既
鐘意就買,唔鐘意就唔買
玩玩具就係咁簡單
最好香港魂Shop遲D有得定,等D炒家座死曬D貨:he:
我有ex雙子,要買這個寧可買ex 冥衣雙子,不過如果我冇ex雙子我一定會買卡隆
其實阿媽是女人大家都明,至於值唔值就因人而已,
在我,無入撒卡,第一次入EX就無咩所謂,
反正撒卡都炒到近 ...
Code 發表於 27-10-2012 07:57 PM

:77:師兄真識計數
頭像被屏蔽
各位不要此地無銀,相信玩開神話的人也見越玩越難玩吧!除X華行要舖食死貨外,其因之一就係一班助長炒家的人or新玩家。大家也不想做7買炒價物呀?此風不可長,先至有之前的批評。可能過激,但也作為真玩家發言
好想要呀~~~ :handshake:

訂唔到...:unhappy:
各位不要此地無銀,相信玩開神話的人也見越玩越難玩吧!除X華行要舖食死貨外,其因之一就係一班助長炒家的人 ...
magnetor 發表於 28-10-2012 11:36 AM

閣不不要此地無銀,又是你話只要有$就一定有,怕咩炒家

況且你又會有門路入手,更加唔怕啦
回復 26# Code

如.你不是炒家或打手的話,請不要對號入坐。
回復  Code

如.你不是炒家或打手的話,請不要對號入坐。
magnetor 發表於 28-10-2012 01:52 PM

哈哈,回覆在同於對號入座呀,我呢啲bank check 做點做到炒家,
今次呢隻真係好難攪!多人排,貨就自然少咗!
我永遠都係玩家行先,訂一隻嘅,一定有!訂四、五、六隻嘅最後處理!
起碼今次我人有一隻!攞咗嘅,玩得開心啲!
後補撒卡加卡隆相,一對放出嚟幾有feel㗎!