Toysdaily 玩具日報

查看: 7081|回復: 19

[Medicom] 宇宙刑事 卡邦

雙手一屈前臂甲就"撬" 起, 真係比M記吹脹
要更多正面相:64:

我已退訂, 矛盾心態攻擊中:63:
頭像被屏蔽
我Jill頭像是TW某大重塗的, 不是Kiki作品

回原題:
卡邦當然適合啊,因為我喜歡想買嘛, 不過因品質已退訂 ...
Ayumiwill12 發表於 27-10-2012 12:38 AM

大大
呢條友出名鍾意搞事
唔回佢就得
了! 已刪

您的JINJIN長度不符合要求。 當前長度: 8" 系統限制: 15 到 10000"
M記野係要有好大愛先可入,不過都吾太差bor:shiny:
好貴~~~~~~~:49:
其實我對卡邦都有愛,但因為售價太貴,擔心電鍍部份經唔起時間嘅考驗,加上自己不嬲玩開M記幪面超系列,深知其活動性必定一般 ………… 所以, :42: ~~~~~~~~~~ pass!
其實我對卡邦都有愛,但因為售價太貴,擔心電鍍部份經唔起時間嘅考驗,加上自己不嬲玩開M記幪面超系列 ...
buzz 發表於 27-10-2012 12:43 PM

大大犀利果斷:51:, 但我還在掙扎
頭像被屏蔽
回復  Ayumiwill12

同學...看樣子你不是"卡邦"的重度fans建議你還是不要入手為好...M記The Amazing Spi ...
APPLE5 發表於 27-10-2012 02:01 PM

I am not a die hard Gavan fan? You just owned yourself with your own nonsense:57:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  Ayumiwill12

I preferred your KIKI head sculpts collection more than Gavan......
APPLE5 發表於 27-10-2012 03:15 PM

零度智商零Gay又復活,仲變身蘋果5,今次唔好又講粗口pm我咁低庒呀!!
I am not a die hard Gavan fan? You just owned yourself with your own nonsense
Ayumiwill12 發表於 27-10-2012 02:52 PM

師兄你不用理會這混人,他根本就是一隻屁精,只跟候活的屁股走,一隻也未玩過就充専家 !!!:53: