Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] **** 3A 膠 Post 之 3A 齊齊改 (10/12 加 NOM 四鼻改裝) *****

回復 28# RRAAYY

支持DIY, 變化大好多
我又來 "Black Boss Grunt" ~ :D

玩改裝 , 請預埋 "甩得古"   ...............
玩改裝 , 請預埋 "甩得古"   ...............
leo.fans123 發表於 28-10-2012 11:49 AM

Wow. ... .  this white DIY TK is really cool !!! :@    Let me update some more tonight.
回復 34# RRAAYY
呵 , 呵 , 呵 , 唔止白色 , 仲有黑色呢緊 (因為有少少甩色 , 已俾返 "甩大師" 修補) , 遲d呢返個黑白雙煞圖 ....................
回復  RRAAYY
呵 , 呵 , 呵 , 唔止白色 , 仲有黑色呢緊 (因為有少少甩色 , 已俾返 "甩大師" 修補) , 遲d呢 ...
leo.fans123 發表於 28-10-2012 05:54 PM

My 黑白雙煞圖 !!!  My favorite 3A figure

回復 36# RRAAYY
我仲有好多改緊 , 慢慢放上來 .......
頭像被屏蔽
JC 換上和他的眼睛一樣藍的運動服超醒神 ~ :D雖然是舊相但也想再分享多一次 ~ :love:

Updated on 29/10 - TK Hornet :D

leo.fans123 發表於 28-10-2012 11:49 AM

請問白色大毛衣可以在那裡找到?
還有請問黑色的大毛衣有嗎??
:46:
回復 41# Jamiroquai
1年多入的 , 而家應該已無貨 , ching或可以去皆旺搵搵 (另外 , 黑色都有 , 但亦應該無貨了) ...........
頭像被屏蔽
cheukkh 發表於 29-10-2012 10:19 AM

Me 2, I switched the 10 Finger Gangs Tee to this TK too ... :)   What kind of paint are you using to dye/paint the red/yellow jacket ?  The color is so bright !!!
頭像被屏蔽