Toysdaily 玩具日報

查看: 6313|回復: 18

[Hot Toys] HOT TOYS DX 黑武士?﹗

http://www.hottoys.jp/magazine/sakiyomi/868.html
又講? 之前已有人講咗, 係SIDESHOW.
回復 2# DIG

O, sorry
唔知有人講左
佢下面寫住會用dx打做第5集的做型,我以為係新野
咁請問有冇講幾時出呢???
心口的維生器會不會太小呀:50:
好似載左童裝咁:55:
但我想問sideshow d af有DX版?
根本SS d野唔得,唔明重乜重要入:45:
DARTH MAUL 呀:blame:
回復 7# ckc882000

冇其化廠出得好而又想要lee個角色咪入囉,好過冇!咁都唔明?
回復  ckc882000

冇其化廠出得好而又想要lee個角色咪入囉,好過冇!咁都唔明?
BigOil 發表於 27-10-2012 07:58 AM

明咩姐,入M記冇甘嬲LA,個樣衰到甘:45: 入ss不如入好孩記好過啦:34:
回復 10# ckc882000

M記好d咩?都係易斷手斷腳?而且都冇出呀?
回復  ckc882000

M記好d咩?都係易斷手斷腳?而且都冇出呀?
BigOil 發表於 27-10-2012 08:46 AM

師兄:在下吾知閣下話黑武士定雪兵?M記出黑武士已經出過三次:74: 新版本先兩三個月前出:DD
斷手斷腳:45: 舊果有d係,新果d好好多,冇左呢d問題!TD D 人係對M記有誤解:78: 以為玩具要玩一萬年:45:
回復 我都覺得SS嗰隻幾正wor,夠大有霸氣,而且都好details,但無得除面罩同陏得唔多!
回復 我都覺得SS嗰隻幾正wor,夠大有霸氣,而且都好details,但無得除面罩同陏得唔多!
honyan 發表於 27-10-2012 12:10 PM

各有所好,不願致評:74:
各有所好,不願致評
ckc882000 發表於 27-10-2012 03:20 PM

其實不用爭執啦ching:51:
ss好就是只係企起度已經霸氣十足!
m記好就是靈活好玩罷post一流!
大家的走向是不同的:71:
總之搵到自己理想中的darth vader就好了:34: