Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有關NECA同McFarlane玩具

小弟想請問一下ching們香港邊度有比較齊同價錢合理ge NECA同McFarlane公仔?
如果唔方便開名同地址ge話都希望ching們可以pm俾我
感謝!!!
小弟想請問一下ching們香港邊度有比較齊同價錢合理ge NECA同McFarlane公仔?
如果唔方便開名同地址ge話都希 ...
fllaga 發表於 25-10-2012 05:01 PM

現時一樓有一間, 信和三樓有一間, 小萬地庫一樓也有一間, 雞旺一樓及頂樓也各有一間,
款是有的, 不過價錢就不清楚算不算合理~~
thz ching!!!! 禮拜6去睇下先:77:
雞旺頂樓個間一定係貴,不過比較齊同一定係正貨
有時d舊野其他地方無都唯有焗俾佢掠
多謝ching提點:64:
雞旺頂樓果間會貴幾多?
雞旺頂樓果間會貴幾多?
greendayaryin 發表於 25-10-2012 11:33 PM

一般野至少幾十,有D直情近乎ebay價
一般野至少幾十,有D直情近乎ebay價
kevchan1103 發表於 26-10-2012 05:05 PM

不過始終NECA和MAK花靈的產品不是大路地方經常買到, 不像孩記那些周街都有得買,
有時出了許久的玩具, 貴追一些也沒法子了~~