Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 「TAMASHII NATION 2012」速報

好危險:no:好多好野~
回復 208# redfish

就今次規模我估公仔嘜多少對零售個邊死左心,大路之作不外是一堆VER.X的富二代,其他都係魂限射程內的東西.而魂限的風格又繼續調整,向最多賣貴D有一千都殺的境界前進......
bandai係要俾人挑下機先肯落力,不過,隻鋼問好似revoltech出得好啲喎。。。
仲有,希望佢隻窩勿仙可以企得穏啲
:$ SHF 拉打有車la!:* 笨大努力d,昭和十人靠你呀!
:x 日本人喱鋪直頭總動員,:70: 13年又被大屠殺!
スーパーロボット超合金 ジェイデッカー

不得了!勇者警察
R魂龍星同埋shf Faiz系列 :time:
唔知仲會唔會有其他Orphnoch出架呢, 我好想要結花:$
死硬!大部分都中~~!:Q :o
尤其係機動戰士,CodeGeass同拉打系列!:handshake:
我覺得比例無錯wo 因為佢系armor 唔系robot 系個頭細咗d
回復 231# Tra

就算有機會出,
多數都唔係shf 而係figuarts zero.......
睇返其他rider 的怪人就有這種感覺:cool:
今次真係大獲啦 中左好野呀:69:
回復  Tra

就算有機會出,
多數都唔係shf 而係figuarts zero.......
睇返其他rider 的怪人就有這種感覺 ...
lhfsamuel 發表於 26-10-2012 05:08 PM

figuarts zero:26: 如果真係我就未必買喇, 反正都已經有Megahouse Artwork果隻
以我記得結花冇出過可動的商品呢...:79:
我又唔似得其他師兄咁巧手識得自己改:56:

回復 236# Tra

次次見到笨大出figuarts zero都好火大
沒有關節,價錢卻一樣貴.....
自己又改不了可動:sad:
怪人明明設計上比rider 有心思
你看WIZARD就知RIDER 設計上花了多少心思
回復  Tra

次次見到笨大出figuarts zero都好火大
沒有關節,價錢卻一樣貴.....
自己又改不了可動 ...
lhfsamuel 發表於 26-10-2012 05:25 PM

好耐以前有師兄用Orphnoch d空心膠公仔cut好晒d位, 再套入d可動的6吋美玩figure度, 整得好正的:D
而家只望笨大將d怪人出shf, 魂限都好過冇啦...:ice:
點解會有舊款野係展覽到?!
全武裝v2 robot魂唔通會再版?!!!
奇怪了,笨大5係力推12PM架咩?:(去哂邊?:30: