Toysdaily 玩具日報

[其他] DX12最新拎貨日期~

回復 455# Daredaddy

如果個個都唔去取,咁排後面D人好慘架,放心啦,唔一定件件都都有問題,好似我咁1次過OK,雖然各花入各眼,加上工廠大量生產,所以唔係太過過份就算。
4眼哥哥算幾好人...可能真係燈光太暗我一盒ok左 之後睇番個人頭........兩隻眼個眼角唔同= =........
呀渡 發表於 1-12-2012 12:22 AM

今日去左換野, 佢教埋我點裝披風:71:
今日去左換野, 佢教埋我點裝披風
sabaoth 發表於 2-12-2012 12:31 AM

想剩換人頭 可唔可以的= =a 真的眼角位不一置有d怪= =  右手手甲位白化左= =抹了抹好一點還是有小小白化= =
想剩換人頭 可唔可以的= =a 真的眼角位不一置有d怪= =  右手手甲位白化左= =抹了抹好一點還是有小小白化 ...
呀渡 發表於 2-12-2012 12:34 AM

14日內有單可換, 每個PARTS只可換一次, 我個BATMAN頭2隻眼珠有D唔對稱, 都諗緊換唔換好:63:
14日內有單可換, 每個PARTS只可換一次, 我個BATMAN頭2隻眼珠有D唔對稱, 都諗緊換唔換好
sabaoth 發表於 2-12-2012 01:40 AM

其實開盒check時可唔可以拎起個人頭上手睇= =a................或者拎個body出黎睇= =a"...同埋佢地有野包住多數睇唔清楚 可以拎開膠紙睇= =a
想問一下
地台果兩棧燈
攞番黎既時候係咪無電開唔著?
想問一下
地台果兩棧燈
攞番黎既時候係咪無電開唔著?
chak17 發表於 2-12-2012 12:57 PM

無入電, 要用3粒3A電, 個蓋要用十字批開
其實開盒check時可唔可以拎起個人頭上手睇= =a................或者拎個body出黎睇= =a"...同埋佢地有野包 ...
呀渡 發表於 2-12-2012 11:11 AM

我果時望左兩下就算, 今次得個BATMAN頭有膠紙包住, 應該可以拎出黎睇, 不過現場太黑都幾難CHECK, 一係用電筒照
回復 462# sabaoth

thanks
回復 452# kaiyu

想當日我開第一盒全新發現甲有花, 佢俾第二盒開過既我睇我都收貨.

其實開過吾等於一定有問題, 大把人第一盒滿意都叫職員開多盒比較, 邊有咁多全新俾佢地開?

不過開第一盒要全新 - 呢個係最低要求
我去取貨之前一個朋友都係攞batman,睇見佢嗰隻胸口對位,心算不妙!之後自己開盒都係一樣:::59:最後都無換:56:你地有無同一樣胸口兩邊唔對位:76:
Went to pick up naked snake yesterday, was told they are only issuing DX 12 for those who ordered before 4pm on 13 July......
How come so slow and yet the QC can be so ridiculous?!
回復 466# yyuuii

有相看看嗎??
13號...20:00...幾時先有得攞呀.....
回復 468# @rtoo

唔好意思我冇影、其實你開箱之後、公仔左邊一睇就睇到:64: