Toysdaily 玩具日報

查看: 6174|回復: 25

[Hot Toys] DX13唔通會係佢?!

岩岩係日本HT官網度見到,難道HT打算今期個仔派緊貨,下期就到老豆收訂?!:@

サイドショウの『スター・ウォーズ』1/6スケールフィギュアに
DXと銘打たれた、『エピソード5�帝国の逆襲』版のダース・ベイダーが
満を持して登場!!

暗黒面に引き込まれる日は近い!?

頭像被屏蔽
我估應該係SIDESHOW出既黑武士《星球大戰:帝國反擊戰》版本就快有得訂...
:)只想要前傳角色
呢隻係Sideshow Darth Vader 2.0 Return of Jedi 版本, 已經宣報出近成年, 星戰係Sideshow金蛋, 冇人樣的角色好難會比其他廠做, 自己做就不流別人田。
感覺會係隻大膠Figure :62:
可能對SW非大愛 反而有d期待Yoda :65:
頭像被屏蔽

回復 7# batmaniac

Sorry, 呢隻係 ESP, 外形同 ROTJ冇大分別。

成幅圖佈滿S記logo, 一個H記logo都冇, 都要估係DX...
呢隻係Sideshow Darth Vader 2.0 Return of Jedi 版本, 已經宣報出近成年, 星戰係Sideshow金蛋, 冇人樣的角 ...
chankb 發表於 24-10-2012 07:42 PM

ching,段日文既意思好似話係將會參照呢個造型黎整隻dx,雖然張相上面好多ss logo,但係會唔會ht仲未整好,所以就借ss張圖黎發呢個消息啊?
yeah, sideshow一早公報左會再出vadar啦, 隔離隻雪兵我已經訂左...

hottoys同sideshow一定會夾好唔會出d 相同角色自己打自己...
晤同黑武士都有可動眼???

回復 9# Softsong

H記借另一公司圖發消息? 什麼事基本上都有可能既。

H記星戰license從Sideshow處來, 如果差不多時期Sideshow出 Vader 2.0, HT又出DX Vader, 就算Sideshow批準, 從生意角度評估, 有幾大可能?

H記係Sideshow distributor.  Sell sideshow  既產品係正常。張圖只係話Sideshow出品的Vader近似DX級別, 冇話"係將會參照呢個造型黎整隻dx"喎ching。
但係個頭都係怪怪地
回復 12# chankb

原來H記係Sideshow distributor,呢樣小弟之前真係唔知:@
同埋d日文小弟係用google直接翻譯做d奇奇怪怪既中文,所以係估估下,小弟入坑唔耐,仲有好多野都未知,還望ching唔好見怪:64:
可轉動眼?:Q:Q:Q