Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 星期日之後取Batman DX12的請進........

我之前拎隻mark1 2.0都係雙膠紙
可能我要求低 無大問題 收貨
我覺得個個都開幾盒睇 佢無可能俾人睇完唔要就當sad貨
當中真係有問題既我諗係少數掛....

唉~ 我星期六拎左,返到屋企先發覺個胸甲有花痕同崩左一忽仔,其它就無事…星期日去換番,不過返到屋企又發現有第二個問題…唉…我已經check左兩盒,你去換嘢真係要check真啲,間鋪啲燈光唔夠…
佢地依家係咁去六神合體貨~~~~~~~~:42:
頭像被屏蔽
我星期六去攞,佢一打電話黎話攞得就飛去攞,我又無師兄所講嘅問題喎,一次搞掂,差一日就咁多sad貨,應該係個別事件嚟卦!
佢地依家係咁去六神合體貨~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 23-10-2012 06:57 AM

吾通真係吾夠貨派 ? 咁快要出六神合體 ? 照計都仲有好多貨未有人拎架 .
lee隻點六神合體?
吾通真係吾夠貨派 ? 咁快要出六神合體 ? 照計都仲有好多貨未有人拎架 .
dvddvdhk 發表於 23-10-2012 09:10 AM

依家嗰D 應該係比人睇完唔要!! 之後又將嗰D比其他人睇又唔要積番嚟:69:
樓主post相睇下花到點先la
唉!買左大大話話幾十隻HT估唔到e隻中晒招,胸甲有花,膊頭攞出黎睇中花,不個廢事攞返去當戰損算:56:
我首先睇個盒面有無事先, 如果開過多次的話一定有痕跡! ( 未開封啡盒除外)
請問大大知唔知依家派到邊日?
我7月9日(16:00)
回復 23# kevinwong4ever

唔係掛 ... 咁反而唔想攞 ...... 反正都等左咁耐, 冇哂感覺 ......
:(我7/25號單....要出年年中先有啦應該,好彩唔心急,不過到時唔知抽到咩貨:cool:
我八號單啱啱今晚攞咗
開新盒冇返炒舊貨
各大大可放心提貨