Toysdaily 玩具日報

查看: 5804|回復: 16

[ENTERBAY] 傑作

頭像被屏蔽
咦,做乜又變返黑mon 嘅:@
頭像被屏蔽
Oldcat  ching真實佢係 邊個ger分身
Oldcat  ching真實佢係 邊個ger分身
Alex23 發表於 22-10-2012 11:09 PM

有無分身就唔知咯,不過識變身就幾肯定:p
呢位就係大名頂頂嘅MM變身俠:71:
這兩個真係如套戲一樣—— 「 垃圾 」!!:53::blame:
如果係植髮相信會好好多
咦,做乜又變返黑mon 嘅
Oldcat 發表於 22-10-2012 10:45 PM

舊相嚟,淨係呢幾張相都出過不下四五個post。

變身俠其實係環保界人士,不斷巡環再用舊相呃post。:71:

變身俠其實係環保界人士,不斷巡環再用舊 ...
catcat 發表於 23-10-2012 10:09 AM

不過呢pair 都幾杰下, 特別係隻"吸毒版聶風",
當日大貨相一出, 真係笑到停唔到囗, 當然伺時亦替訂咗嘅師兄難過:(
好地地一個大俠, 做乜搞到人吸毒呢:o

變身俠其實係環保界人士,不斷巡環再用舊 ...
catcat 發表於 23-10-2012 10:09 AM

我都肯定係變身俠換 Mon 前嘅相

P.S. 貓兄有D似講小弟香左之後要再出過新 post...... :55:

P.S. 貓兄有D似講小弟香左之後要再出過新 post......
Dr.AL 發表於 23-10-2012 11:48 AM

唔同!

變身俠呢幾幅相,已經分別出過:

1. 步驚雲單拖

2. 聶風單拖

3. 起雙

4. 插聶風整得差

四個post,論呃post功力,dr.兄您有排都未追到。    :DD
不過呢pair 都幾杰下, 特別係隻"吸毒版聶風",
當日大貨相一出, 真係笑到停唔到囗, 當然伺時亦替訂&#2 ...
Oldcat 發表於 23-10-2012 11:14 AM

其實相中呢個頭,係咪已經係已更換嘅頭雕呢又?

P.S. 貓兄有D似講小弟香左之後要再出過新 post......
Dr.AL 發表於 23-10-2012 11:48 AM

老實講,小弟都香過唔少次,每次都懶得再REPOST......
其實相中呢個頭,係咪已經係已更換嘅頭雕呢又?
catcat 發表於 23-10-2012 12:19 PM

眉宇間仍帶有take 野 feel ,
但無咗當日強烈嘅"白粉佬"感覺:p
我發覺但凡變身俠出親post都有大大“劇烈”回應,或者佢好正面去睇咁總好過嗰啲“零”回應
嘅 post,所以就算次次都俾其他大大狂抽水,變身俠都會厚顏如舊咁繼續出post,再奇待羣眾返嚟插鑊佢!:34: