Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 天生愛情狂劉心悠實物?

頭像被屏蔽
回復 134# hongwohse

My 1st time preorder eb product was UU jack sparrow. They delayed approx. 3 month………
回復  hongwohse

My 1st time preorder eb product was UU jack sparrow. They delayed approx. 3 mont ...
hyatt 發表於 22-12-2012 06:26 PM
delay........我覺得如果全部人delay還好, 但千萬別如我今次為了catwomen 訂了HT的Batpod, Batman !見人地post咗隻Batman 個幾月, 我仍然未有聲氣!呢種delay感覺非常無癮!就算HT明天call我收貨, 我已經好似變成玩二手貨 or 舊玩具咁!
Delay一定唔好, 但如果人人玩到悶哂,自己仍在等.....那更加衰:56:

回復 135# hyatt

The UU Jack was an exceptional case, the delay was caused by Medicom not EB, according to EB they delivered all parts to Medicom on time.
訂單上面寫住25號起可到EB門市交尾數同驗收貨, 但係又有句講預訂產品由手機短訊或電郵通知日起21天內取貨, 咁究竟係點? 即係等短訊定係25號起直踩佢門市??
回復 138# HTK

打去問吓攞聽日,不過由HT訓練左我訂左野唔好記住幾時出,唔覺唔覺電話到有得攞,唔係點下下等6個月+++
頭像被屏蔽
回復 139# chungyuihing

其實呢輪無乜新嘢玩, 所以有啲心急唧, 多謝回覆!
頭像被屏蔽
其實delay咗都無辦法,但係電話,電郵,短訊通知乜都無,就連facebook都唔提,無手尾程度令人髮指!
回復 107# hyatt 師兄,你沒說錯!果然delay了:71: