Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [ZIN第一個DX報告]DX07 LUKE SKYWALKER - MAY THE FORCE BE WITH YOU

SUPPORT!!!!!!!!!!!!!!!!
Very good photo
我都覺得佢個盒design 好正:71:
同埋我原本想取貨後放左戰損版 因為屋企真係細 但ching將戰損面配放正常頭髮又ok喎 心大心細中
師兄真係影得好正!
連環相拍得連貫:71:好有心機!另祝師兄你早日身體康復!
回復 14# Douglas.M.Saint

咁好, 我等睇TAK哥嘅電腦奇俠燈燈頭令相:71: THZ FOR YOUR ADD MARKS! I DON'T LIKE THE TITLE OF 大尉~ SO I WILL MAKE AN EFFORT TO BECOME 少佐:66: 講笑~ 其實我真真正正中意了影玩具相, 只可惜我才疏學淺, 很久再沒有什麼突破, 還好你欣賞喜歡小弟嘅劣圖.:77: 出年會比較輕鬆~ 有機會想JOIN下你嘅高達網聚, 剛剛入了MG七劍+GK改件, 小ZIN就入Q版的007劍:pRIDER系佢比我落毒已經中哂~E+開始GUNDAM~相信佢大個仔會好好定力:DD
回復 4# beckham

THZ FOR SUPPORT:65:
回復 5# Macross長谷有洋

謝MACROSS兄長期鼓勵:77:雖然影出來自娛多, 但有回覆十卜個人覺得是會得到力量繼續影.
回復 8# cywatt

你的LUKE SKYWALKER相也很正~ 玩具櫃也好正~小朋友好CUTE:handshake:THZ 十卜
回復 9# dvddvdhk

一不離二, 很快到BATMAN:$THZ 十卜
回復 10# catcat

:77:極開心CATCAT兄能給指點~ 好喜歡你外攝, 上山下水~正
回復 11# Oldcat

真係好~ OLDCAT兄嘅提示很實在~我就係覺得無需幅幅統一, 有D相真係瞳孔無光點好看D, 所以好難揀圖. 另外反光板遲下學用:handshake:THZ
回復 12# EDMONDLUN

THZ十卜:77:
回復 13# buzz

THZ BUZZ兄長期鼓勵~~~:$
回復 15# RRAAYY

謝關心:77:THZ十卜:43:
回復 16# samurai

謝武士兄十卜~:$這DX07你有沒有入手?