Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 我也要快拍•••HT Hawkeye 日夜內外拍套餐 (超多圖)

Very nice picture 遠攻近戰玩晒
Agree with u對手有d緊
佢出硬膠boot真係好影響擺pose..
hkman123hi 發表於 21-10-2012 03:39 AM

Thanks!
大大都上圖分享下:77:
great outdoor shots. :71:
外拍 , 內拍 , 都影都好正 , 不過佢個頭都係配番落hawkeye度好似夾feel多d呢 .
外拍拍出實戰感,棚拍拍出chok口味!:71:

一流hawkeye三文治,真正一流圖!
外拍 , 內拍 , 都影都好正 , 不過佢個頭都係配番落hawkeye度好似夾feel多d呢 .
dvddvdhk 發表於 21-10-2012 08:18 AM

thanks! hawkeye 最型, 但更喜歡有血有肉唔怕死嘅hurt locker 軍人角色:78:
外拍拍出實戰感,棚拍拍出chok口味!

一流hawkeye三文治,真正一流圖!
catcat 發表於 21-10-2012 08:21 AM

多謝支持,Hawkeye 三文治確係爽:$
great outdoor shots.
Macross長谷有洋 發表於 21-10-2012 07:45 AM

thanks for your support:77:
軍服, 戰依便服大大影出hawkeye唧潇洒人身.
師兄,睇唔到圖~:ar::ar:
軍服, 戰依便服大大影出hawkeye唧潇洒人身.
thiam 發表於 21-10-2012 10:00 AM

多謝支持,喜愛Jeremy 這演員, 所以多樣拍:77:
師兄,睇唔到圖~
EDMONDLUN 發表於 21-10-2012 10:24 AM

Picasa 間歇性問題,已reload 請再試試:77:

嘩! 特工 Hawkeye 由朝到晚都要執行任務,由著住套軍服周圍對付敵人,至中途換套戰服四處觀察,到最尾clear現場, 著件皮褸出返街vet吓 ………… 佢嘅一日,就係咁過咗!:47:
:help:我想睇,未睇到:63:
Oldcat 大出Post 要支持!! :71:請問大大夜景點打燈:shiny:
我想睇,未睇到
ZIN 發表於 21-10-2012 10:52 AM

多謝支持:77:
太奇怪了, 我用 andriod phone, ipad, pc 都睇到
何解:?