Toysdaily 玩具日報

查看: 7662|回復: 34

[Hot Toys] @@@@@@ Batpod @@@@@@

高低炮問題已解決!!~~~~~~~~:73: 影番幾張先~~~~~~~

謝謝觀賞~~~~~~~~~:64:
:71::71::71:好物,好圖!
正到爆既batpod!!!!!
Kevin兄,batman其實坐晤坐到Batpod???
Kevin兄,batman其實坐晤坐到Batpod???
bunchan 發表於 20-10-2012 06:26 PM

係好難既!!:( 你唔驚爆應該屈到!!~~~~~:73:
請問師兄支高低炮問題係點解決既呢?THANK!
請問師兄支高低炮問題係點解決既呢?THANK!
neo.L 發表於 20-10-2012 06:42 PM

學其他大大!! 用力扭~~~~:74: 不過要就住~~~~~~:(
支持BATPOD好圖...自己冇訂唯有睇各師兄靚圖..
係呢..BATPOD係咪會再出...我見HOT TOYS官網12 OCT有NEWS既..
靚圖~~~~~~~~~~~~
支持BATPOD好圖...自己冇訂唯有睇各師兄靚圖..
係呢..BATPOD係咪會再出...我見HOT TOYS官網12 OCT有NEWS既 ...
Dennis91 發表於 20-10-2012 07:17 PM

呢部已經係Ver 2喎,官網嗰段係話派貨啫!!
靚圖~~~~~~~~~~~~
@rtoo 發表於 20-10-2012 07:18 PM

@rtoo兄D圖仲靚啦!!:shiny: 唔好玩我啦!:35:
回復 9# kevinwong4ever

諗緊後唔後追好>.<
回復  kevinwong4ever

諗緊後唔後追好>.
Dennis91 發表於 20-10-2012 07:40 PM

唔介意食炒價的話可以一入,Batman 唔坐 Catwoman 都可以坐~~~~~:75: 遲D只會仲貴!!:he:
學其他大大!! 用力扭~~~~ 不過要就住~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 20-10-2012 06:46 PM

師兄好勇敢呀 , 我都係吾捨得 , 所以batpod我會留比catwoman坐算數:42:
師兄好勇敢呀 , 我都係吾捨得 , 所以batpod我會留比catwoman坐算數
dvddvdhk 發表於 20-10-2012 07:58 PM

大大&#25886;&#21655;貨&#22001;??~~~~~:65:
大大&#25886;&#21655;貨&#22001;??~~~~~
kevinwong4ever 發表於 20-10-2012 07:59 PM

未呀 !! 不過明知無幸福 , 我吾會夾硬黎:35: 我好遲先訂 , 由佢慢慢派啦 , 最好等到catwoman一齊&#25886;都吾驅 :34: