Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: la200996

[分享討論] 睇完高達UC 覺得套野好亂!

使上最長名果個應該係  剎那  同埋 菲列特!
布拉度咁鬼長命架,到UC仲未死得! 其實阿寶、加美尤、捷度、馬沙都死埋啦!

呢套野好唔合常理!
la200996 發表於 21-10-2012 10:20 AM

無講唔代表死咗...

加美尤响ZZG故事內交代咗...

捷度呢... CrossBone嘅「骷髏之心」同「VG外傳」裡頭嘅「木星爺爺」都暗示係捷度... 啦...

Gundam UC 發生响 UC0096年... 好多OYW嘅人物都好後生嫁...
回復 17# 小櫻

Z 劇場版入面加美尤最後咩事都冇,ZZ 都要改下劇情啦!
回復  小櫻
Z 劇場版入面加美尤最後咩事都冇,ZZ 都要改下劇情啦!
la200996 發表於 24-10-2012 11:09 AM

喱個請向富野老師反映...
想唔亂?建議樓主睇AGE,包你唔會話亂。sosad
其實個故事好簡單,條女主角去到邊,男主角就跟到去邊,阻佢溝女者統統都殺!
davidchan112323 發表於 19-10-2012 10:29 PM

第五集 半空跳機 飛身接條女 就可見一班 :DD
呢套野最好笑係有波蕾12號 同阿加馬改!:p

加美尤係咁多集主角好威變到傻左入青山既人....................!