Toysdaily 玩具日報

查看: 5518|回復: 42

[詢問] hot toys batpod 疑問,請拎左既師兄解答(新加圖對比,望ching幫手睇下有無大分別)

我開盒check過batpod,大致上都無問題,但有個疑問,就係想知前後兩個碌係咪舊化程度一樣架?因為我果架前面個碌就舊化多d,後面果個明顯地無乜舊化。望ching解答!:64:

前碌

後碌
shall be the same!!!!!!!!!!
新加圖在1樓了。請幫手睇下。thanks
今晚番去睇多次先答到你啦师兄
後碌新胎一樣 ...
後碌新胎一樣 ...
Boris_C 發表於 18-10-2012 11:26 AM

CHING你指你果架都係咁,定係我果架?
回復 6# samuellin007

你果架呀 ching, 後碌好似真係冇乜舊化, 立立令新胎一樣 ...
呢個問題好似之前睇 post 都唔多見有 ching 遇到  ...
回復 7# Boris_C

所以諗緊換唔換好!:56:
根本就無舊化...:66:
回復 8# samuellin007

如果其他野都冇咩問題, 就不如自己做舊化啦, 一陣換左新果架又有其他問題仲煩 ...
回復 10# Boris_C

自己手藝唔得,所以唔識自己搞舊化!
我想問附送果兩條handle bar插得唔太實,仲有前後碌睇落去有少少唔對齊係咪部部batpod都係咁架?
因為我諗住換既話就即場睇晒所有位先換。
回復  Boris_C

自己手藝唔得,所以唔識自己搞舊化!
我想問附送果兩條handle bar插得唔太實,仲有前後 ...
samuellin007 發表於 18-10-2012 12:46 PM

好多大大都有高低炮問題,前後轆唔對稱,SEAT位蓋彈起問題~~~~~~包括我:49: 但我唔換了
回復 12# kevinwong4ever

冇錯, 成批貨都係咁, 逆來順受 ...... :42:
回復 11# samuellin007

果兩條棍仔我第一架車就好難插得實, 換左返黎第二架車就好易插得實, 好參差 ......

前後碌唔對齊我諗好多架都係咁 ...
我都無留意舊化,回家望下先,再覆你。