Toysdaily 玩具日報

查看: 8716|回復: 30

[詢問] 想請教師兄們HASBRO IRONMAN 邊隻好介紹?(舊題:TOYBIZ DAREDEVIL 邊隻好?)

免得開新POST洗版,所以係舊POST問問題。 因6"中毒想儲隻IRONMAN,真心想求教邊隻HASBRO IRONMAN好推介? (最好係MOVIE VERSION, 型仔D嘛; 卡通版都係接受唔倒) 

我見有MARK IV有TONY頭版;
VI 無換件版;
VI 有換件版

請問邊隻好D? :(係米隻隻可爆地??????????????????:handshake: 謝師兄們。。。:)

----------------------
睇中兩隻:
MARVEL TOYBIZ SPIDER MAN CLASSICS DAREDEVIL ACTION FIGURE

另一隻係
Toybiz Marvel Legends Face-Off Daredevil

我個人感覺兩隻都做得好似, 唔知係唔係同一個版???

謝幫手! :(
我自己就覺得MARVEL TOYBIZ SPIDER MAN CLASSICS DAREDEVIL ACTION FIGURE 好d.

Face Off 好多人覺得正, 但我自己就覺得摷mung mung, 嗰種texture 好無為.   

睇下你鐘意蛤蜊衣多定有質感好啲

http://www.oafe.net/yo/mlfo1_dk.php
Face Off  其實上身太誇
Spider-Man Series 6 = Urban Legends Gift Pack 的Daredevil
我覺得最好
暗紅色亦很配合角色

而hasbro的比例太細啦,尤其個頭
個人覺得Spider-man classic嗰隻正D.
Face-off嗰隻太肉感了.....
另外Hasbro Memesis嗰隻都唔錯~~~ 造型本人覺得最有DD嘅感覺. 不過可動就爭D
SUPER SUPER THX .  it seems I can make up my mind now! :$
其實..... 你應該買晒佢 :67:
想問是否左二就是CLASSICs? 第三隻UrBAN LEGEND 太貴; 第四隻FACE-OFF又真係太大隻了...
[/img]
想問是否左二就是CLASSICs? 第三隻UrBAN LEGEND 太貴; 第四隻FACE-OFF又真係太大隻了...
[/img]
darknight 發表於 17-10-2012 08:09 AM

左至右: Spiderman Classic(唔好買, 好舊同埋矮, outdated), HML Daredevil(如果揾到, 都係一個唔錯選舉, 係無ankle rocker), Urban Legends boxset (大致上同你第一嗰隻一樣,but 暗紅色), Face Off Daredevil.

Urban Legends boxset
best choice  我都有隻  可動吾差嫁 可惜 武器條繩我覺得太長

孩佬個隻都靚嫁  不過個價家下吾平
我係買Urban Legends boxset 果隻

FACEOFF果隻望落去硬係怪怪地  以前就算平都無入手

其實最想孩寶果隻
各有優劣阿~

ToyBiz的後面兩款可動度高又好玩,
都市盒裝比例&造型比較漫畫,
Face Off版本則是身上雕刻比較精緻(像人真的穿衣服一樣),
(變體露臉板也很不錯!)

Hasbro則是整體比例比較優,但是可動度比較差.
又學倒野, 多謝各大大。 :)
近期係咁買孩佬,覺得孩佬最大優勢真係造模方面靚過臺B; 不過哩隻淘佬都唔平!

不過已有個模,可能有機會^^再出!
依家都係因個運費心大心細........:30:
依家都係因個運費心大心細........
darknight 發表於 18-10-2012 05:54 PM

淘寶買face-off 版都平
face-off都吾差啊