Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Mattel 骷髏頭堡 (Boxart UPDATED @ #46)

可惜係做得比藍圖細, 覺得he-man擺係堡口門中都將近頂頭, 好狹窄. 好似hk既劏房. :blame:
:68:人物快要撞到天花板了
收藏家向既playset, 要支持一下 :43:
FINAL PRODUCT UPDATED VIDEO PREVIEW

http://youtu.be/YNojdoyAR4g
回復 34# Vince
有收改過好左好多.
現今黎講, 已經無乜玩具公司願意生產大playset. 呢隻到時一出, 個價將會嚇人!
已經報左價 過3千∼
沒地方擺∼長大後都係入唔到手:help:
已經報左價 過3千∼
沒地方擺∼長大後都係入唔到手
買買買 發表於 11-10-2013 10:55 AM

長大後都係買唔到相信都係部份朋友(包括我)既宿命∼^^

我唔太熟, 但有啲人投訴話Castle 細隻咗.  我自己就無考究太多。  為咗挽回面子, Mattel 決定係NYCC比你任摸。  

我自己都記得MATTEL上年講過啲乜, 去過個panel。  唔係話唔靚,  話明唔會減件只會加, 等等動聽說話.  
但如果收咁多錢但又無上年講嗰啲配件,我覺得其實係跌Watt....

請骷髏頭堡賜我力量~~
我已經充滿力量啦~~~~

但係我都無晒錢啦~~~~~~
系黎都幾大下喎:71::handshake:
孩佬唔做而美泰敢做的大型playset,值得支持:71:
已經報左價 過3千∼
沒地方擺∼長大後都係入唔到手
買買買 發表於 11-10-2013 10:55 AM

痴線!!!咁鬼貴,比多一牛batmobile1989喇!
he-man擺係堡口門中都將近頂頭, 好狹窄. 好似hk既劏房. .....over3000...現實寫照...{:2_314:}

http://www.youtube.com/watch?v=fSqkpkRIFS0
外國玩家詳細報告 (41mins toy review)
日後出埋辣魔個竇同蛇王個竇就好!{:1_208:}