Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] DX 07 明天派貨????

又要等第一批做白老鼠?
首日單都唔知拎唔拎好…
Waiting for HT call:43::43:
應該好快,我見FB已經有人貼左Elljay兄o既相,
但未得同意,唔方便轉載.....!!!!!
kafai1978 發表於 16-10-2012 11:42 AM

我都有睇Elljay兄尐相~如果係貢o既樣就正哂啦~~~:$:$
下晝有相睇, 睇完再決定會唔會後追
唔知呢隻頭一日又派幾多日貨呢~~?

本人隻DX12仲未有得拎..嗚嗚~~
回復 50# fof

想問下dx07開賣時多人訂嗎?若果出得好的話都想後追(唔知會唔會被人炒貴。)因本身都算半個sw迷。)
回復  fof

想問下dx07開賣時多人訂嗎?若果出得好的話都想後追(唔知會唔會被人炒貴。)因本身都算半個 ...
loulou 發表於 17-10-2012 10:59 AM

上年11月訂,真係唔記得.(好似唔洗點排).其實ht以前無點試過貢癲要排到落街~印像中應該係bw開始先痴得貢緊要~~

(如大貨出到好似eLLJAY大尐相貢,你一定要後追囉:75:)
頭像被屏蔽
吾知有冇Han solo:63:
^_^^_^^_^^_^
上年11月訂,真係唔記得.(好似唔洗點排).其實ht以前無點試過貢癲要排到落街~印像中應該係bw開始先痴得貢 ...
fof 發表於 17-10-2012 11:04 AM

呢隻應該冇乜人訂,炒家吾太多
吾知有冇Han solo
^_^^_^^_^^_^
ckc882000 發表於 17-10-2012 11:14 AM

Han solo聽聞 EB 同 medicom合作出(佢地之前都有出luke)
Han solo聽聞 EB 同 medicom合作出(佢地之前都有出luke)
fof 發表於 17-10-2012 11:19 AM

Eb:45: 算吧la,之前個阿luke變左第二個人:72:
回復 52# fof

Thank you C兄。希望出得好+有現貨甘就perfect啦。:58:
好深啊~~~SW個坑
回復  fof

Thank you C兄。希望出得好+有現貨甘就perfect啦。
好深啊~~~SW個坑
loulou 發表於 17-10-2012 11:30 AM

唔洗客氣:65:

我之前尐 medicom,SS..starwars唔知點算...:56:
佢就係用粗口PM 小弟所以要輪迥轉生 .........
Dr.AL 發表於 17-10-2012 03:23 AM

佢無理由忍吾到, 佢好似冇自專ga wor. 佢係世界玩具個邊一reply就俾人插最後連屋企人都俾人插埋都忍得到ga. :30: