Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【A long time ago, in a galaxy far far away...】DX07 Luke Skywalker (100+pics)

其實根本係可動眼出事,吾明d人成日話可動眼好
ckc882000 發表於 17-10-2012 05:53 PM

但係dx06隻可動眼效果幾好
頭像被屏蔽
同辦比就無得比架啦 個樣有7-8成都好
第一眼望落去都ok la
頭像被屏蔽

很後悔訂了這隻,個人覺得,還要比福伯更差!
很後悔訂了這隻,個人覺得,還要比福伯更差!
聶風 發表於 17-10-2012 06:41 PM

我同師兄嘅感覺一樣:unhappy: , 之前日本HT啲相跟本就係而家嘅大貨, 只係之前啲相嘅燈光突顯咗呢隻DX07嘅缺點, 令到佢更加唔似, 尤其係對眼, 凹哂入去咁, 跟本又係DX05嘅翻版......:blame:

好彩冇訂,亦冇後追!睇完實物,雖然都可以接受,好過EB同好過冇囉,但對比版係兩回事!
真心覺得個頭同日本個sample係一樣 x3 :72:
頭像被屏蔽
雖然無訂...但唔係潑冷水:80:...........真係同樣版唔多似....:70:你地話可能打燈影響..都唔會輪角差咁遠嘛...方面同尖面
個樣都係唔多似..................................... :what:
要就角度..... 重係某些角度似, 8成角度唔Q似.... LUKA 兄靚相, 但都救唔倒隻野.... 唉.... 落了訂怎Q算..???:ice::cool::die::Q
頭像被屏蔽
用兩千銀,最主要是買HT嘅頭雕,買頭雕的像真度,點知換來兩件垃圾。
要就角度..... 重係某些角度似, 8成角度唔Q似.... LUKA 兄靚相, 但都救唔倒隻野.... 唉.... 落了訂怎Q算..? ...
darknight 發表於 17-10-2012 09:32 PM

版主已全力將阿Luke嘅完美一面盡量展現哂出嚟, 但奈何大貨確實唔爭氣........:38:
我都唔明點解候活會將自己嘅最愛電影系列嘅第一款人物搞到咁都照出街........:?
真係唔似, 講完!!!!
回復 1# Dick.Po

影得好靚 , 謝分享
Very nice 斷手個下好有動感 加埋黑武士落去仲正:71:
原來HT大貨真係可以走樣失watt 到 gum ge 程度... :69:
真係懷疑係咪用同一個模做... 無理由眼同個嘴size可以唔同晒