Toysdaily 玩具日報

查看: 19127|回復: 31

[新品消息] Lego Monster Fighters - 10228鬼屋!!!! (已加科學怪人近照)

今個月又將近到咗Halloween嘅大日子, 而咁啱LEGO又出咗Monster Fighters系列新產品 - 10228鬼屋呀~ :love: 幸好得到朋友幫助從外國帶回來, 所以不用食炒價捱貴貨, 都可搶先應節一吓喇....:) 而且今次10228最大特色係採用摺合方式結構設計, 與一般層叠式嘅設計不同, 人物亦用上夜光物料, 玩起嚟又有另一種feel呢~:$

與一般大屋size差不多~

好多細節位都有halloween感覺呢~:Q

今次新設嘅夜光鬼魂角色~:shiny:

採用摺合式設計, 打開更方便~:)

5位角色齊集~

免費加插40076喪警及警車~:he:

入手鬼屋仲有喪警及車送.....正~:71:

相關帖子

i will buy this after the 炒價 period
Very good report! Thx
i will buy this after the 炒價 period
ygat2005 發表於 14-10-2012 07:38 PM

係呀, 真係幾正架.....不過,相信最快都要過咗halloween先會平呢.....:(
Very good report! Thx
玩具日報記者 發表於 14-10-2012 09:46 PM

客氣喇......間屋好正, 好有哈囉喂feel~:)
i not mind missed it before the Halloween
可唔可以同街景個SET 砌埋一齊呢??
估唔到你既玩具好多元化下:x
very nice! thanks for sharing!
好正既LEGO 見到都:shiny::shiny:
上網睇完個價,好貴:$
i not mind missed it before the Halloween
ygat2005 發表於 14-10-2012 10:42 PM

咁又係呢, 等吓有大貨就可以平啲~:)
可唔可以同街景個SET 砌埋一齊呢??
36韜 發表於 14-10-2012 11:05 PM

應該唔得喇, 因為設計不同.....但就咁擺埋都可以嘅.....:(
估唔到你既玩具好多元化下
cybster 發表於 14-10-2012 11:09 PM

梗係啦, lego多數係我老婆玩架.........不過我貪得意攞嚟砌吓影吓相呢~:58:
very nice! thanks for sharing!
deeyuk 發表於 14-10-2012 11:42 PM

唔洗客氣呢.......:he: