Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] My Batpod and DX 12

好心急呀我~~~~~~~~~~~~~~~~
E神 發表於 14-10-2012 08:18 PM

咪玩我啦E大~~~~~~~:35:
好正:61:~~~~~~~~~~~~~
講真ga~~KEVIN 大 ~~
快的再影多的毒相~~~~:71::66:
支持令圖,加左背景,正!
Great photos!!!
Thanks for sharing!
睇左幾個POST, 好少人會坐上去咁啵!!!
支持師兄靚相..等你再貼!
幾時到我????????????:no:    :71:忘記支持。
支持令圖,加左背景,正!
Usteakum 發表於 14-10-2012 09:36 PM

多謝支持~~~~~~~~~~:64:
極期待加圖:63:

嗚呀
影得好正呀,支持~!!!!!!!!
日日都睇到咁多靚相,自己都未有得拎,
開始等到有D唔想要喇.....:cool:
另外想問下師兄個背景響邊度搵架~Thx....!!!!!
影得好正呀,支持~!!!!!!!!
日日都睇到咁多靚相,自己都未有得拎,
開始等到有D唔想要喇.....
另外 ...
kafai1978 發表於 15-10-2012 09:38 AM

好快派到架喇!! :71: 個背景係出去整Foamboard,大約1魚
我想問樓主∼∼點解好多C兄都話坐唔架batpod???係咪真係好難坐∼∼∼∼我2樣都有訂,不過未有攞:die::help::help:
我想問樓主∼∼點解好多C兄都話坐唔架batpod???係咪真係好難坐∼∼∼∼我2樣都有訂,不過未有攞:di ...
H.K壞孩子 發表於 15-10-2012 04:16 PM

有D難屈:69:,不過我會搵日試下先~~~~~~~:34: