Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SUPER ALLOY 1/6 Scale Collectable Figure BATMAN by JIM LEE

:50:回復 25# almomo

我鍾意
回復 26# wayneadd

師兄有興趣絕對應該買隻玩下!
回復 27# xd3

師兄有興趣? 呢隻真係不錯!其實個座有d9唔搭8!所以無影!haha!
都唔係wor, 高譚市 既batman 係有隻野踩住的, 可以係yahoo 圖片度search, 不過我唔識post 圖 :30:
:42:回復 32# alan1128

多謝alan 兄提點...
可惜已經入左隻 dx 12...再入實俾老虎斬死........
見你post 當買左~
:71::71:師兄真係BATMAN FANS~
回復  toys1333

好似因為版權問題!怎時未有期!不過應該都唔會好耐!
alan1128 發表於 15-10-2012 03:04 AM

iron man之前睇其他師兄話可能胎死腹中:63:
回復 35# wayneadd

唔緊要!最開心係搵到知音人!多謝你:64:
回復 36# EDMONDLUN

講唔得上係咩SUPER FANS既......不過到係DIE HARD FANS!!!!:77:
回復 37# joshuakit

應該未必既......我都有D信心!希望可以比HT知道唔係得佢地一間識出IRONMAN!:67:
回復  joshuakit

應該未必既......我都有D信心!希望可以比HT知道唔係得佢地一間識出IRONMAN!
alan1128 發表於 15-10-2012 11:19 AM

贊同
有競爭先有進步,俾hottoys知道唔係得佢先出到好野
多謝無私分享,坦言,實物與官圖好match!
PLAY IMAGINATIVE 呢隻BATMAN絕不比HOTTOYS遜色!
當然.....要同HOTTOYS比依然有一段距離!

不比HOTTOYS遜色但又有一段距離 ??? :71:
回復 30# alan1128

ironman 必買 超喜歡:52:
回復 41# joshuakit

無錯....支持super alloy 出燙斗男:71: