Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] @@V 終於到手!Batman The Dark Knight Rises - DX12 & BATPOD

Thanks for your nice sharing
以我係FB睇到既相,DX12好似真係坐唔到落BatPOD:no:
個心口同個蓋係貼唔埋嫁....唉:67:
感覺人樣貌較老邁,少了朝氣,但又跟原著一樣(矛盾:76:)。
型到冇朋友~:71:
師兄,忍痛割愛batmobile
EDMONDLUN 發表於 14-10-2012 03:00 PM

不全然∼!只是自己沒有好好想清楚,訂左先算啫,我係好彩有人要咋,果唔係唔知點算∼!!我唔可能拎佢返屋企架
完全明白 , 有時家人同玩具之間係要取得平衡同取捨 , 只要攞到個平衡點 , 咁生活(同生命)會活得耐 ...
dvddvdhk 發表於 14-10-2012 03:05 PM

yeah!:$ 相信這裡有好多師兄都係有自己家庭及小朋友,大家都會理解到說到尾玩玩具都不能太過火,就算好有錢都係咁話。。。。。。老虎會怪我地唔理佢同小朋友架
Cool photographs! But sorry to hear that Batman is difficult to put on Batpod!
buzz 發表於 14-10-2012 03:00 PM

多謝師兄鼓勵!其實我自己影完真係唔係咁like d相。。
今晚我打算再嘗試。。。。。如有幸知道咩心得,會同大家分享下。

我比較幸運 ………… 家裡隻老虎俾我呢隻獅子作主!
buzz 發表於 14-10-2012 03:47 PM

好羨慕呀師兄!:handshake:
我而家坐左上去都唔想佢落車, 太大工程啦!
yeah! 相信這裡有好多師兄都係有自己家庭及小朋友,大家都會理解到說到尾玩玩具都不能太過火, ...
Usteakum 發表於 14-10-2012 06:38 PM

CHing 玩玩具真的大智大慧,無論對玩物有幾愛也不會超越家庭平和,係一個好榜樣。:o
Thanks for your sharing. They are must buy item as a fans of Batman. :43:
CHing 玩玩具真的大智大慧,無論對玩物有幾愛也不會超越家庭平和,係一個好榜樣。
mayee 發表於 14-10-2012 07:31 PM

嘩師兄言重喇,我想這裡很多的師兄都有這樣的想法,並非大智慧∼

不過,人與人之間的關係,好與壞,重點在於是否有足夠的溝通及共識。
Thanks for your sharing. They are must buy item as a fans of Batman.
cywatt 發表於 14-10-2012 07:54 PM

同意∼!不過我都只係入左batpod,batman同catwoman而已,可能未夠大愛。。。。:(
回復 42# Usteakum

入埋黑車同迷彩同bane啦∼∼∼∼:35:
真係好型! 有點心動.......
真係好型! 有點心動.......