Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] TDKR Batpod sad位?

回復 10# kelvinlampc

要再研究下先, 唔知關唔關 handle bar 要自組果支棍仔事,
我睇其他 ching 既相, 佢地都好似冇加到果支棍仔, even 樓主都好似冇加到落去
回復 13# jo2joe

咁多 ching 都有相似問題, 我估拎返去換都解決唔到, 可能根本成批貨都有呢個問題 ...
回復  jo2joe

咁多 ching 都有相似問題, 我估拎返去換都解決唔到, 可能根本成批貨都有呢個問題 ...
Boris_C 發表於 13-10-2012 07:58 AM

好差勁,個人覺得左右平衡是最基本,如果舊那隻有同樣問題,Hot Toys更過份,
不修正就再推出。
1.3.4問題,我接受不到。
1,3 都有,不過2未check:42:
回復 18# toysbear

其實都係, 今次已經係第二次出, 照計呢 D 錯誤唔應該再犯或者上一架都有呢 D 問題時, 今次呢架應該要修正好囉 ...

1,3,4 問題其實都幾嚴重, 直接影響到架車既外觀 ...
回復 19# kevinwong4ever

關於第 2 個問題, 我都後悔心急就拆開左佢黎上電,
冇細心睇到佢未拆之前究竟係唔係吸得實...因為冇諗過原來個蓋係會吸唔實 :53:

我上完電, 裝返個蓋時就已經吸唔實了...
回復 10# kelvinlampc

唔知關唔關果 2 支支撐用既棍仔事呢 ?
回復  kelvinlampc

要再研究下先, 唔知關唔關 handle bar 要自組果支棍仔事,
我睇其他 ching 既相, ...
Boris_C 發表於 13-10-2012 07:56 AM

因為心急影相所以冇插!
回復 16# Boris_C

根本就垃圾,仲整到我趕來趕去,
Qc 好唔掂,都不知有沒有人員check 的,
有就炒左佢啦,高低炮,成架車最易看的位置都不做好,
收到冇驚喜感覺,好似比人昆左錢甘,錢就小事,個心唔舒服就大件事。
次次都有問題出現,我攞完batman 我可能會放棄hottoy la , 重衰過同我合作開D大睦廠。
回復 23# ky92

好老實 ... 我覺得果支棍仔插左等於冇插,
插左都唔見到 2 邊 handle bar 會實淨 D ... 唔知係唔係我插得衰 :26:

依家左右 handle bar 唔對稱好肉酸 ...
:o:o都幾sad下.............
回復 25# Boris_C

我都唔對稱:71
我都唔知整嗰兩枝棍做咩:26:又唔實又唔平衡
回復 24# king's

講真 HT 做到架 1/6 既 batpod 出黎, 同真車都已經好似, 又夠仔細, 真係要讚既 ... 比千幾蚊出黎買都開心 ...
我唔知上一架有冇今次呢架上述所講既問題, 但只係既然今次都已經係第二次出, 點解都仲有咁多呢 D 小問題, 本身買之前都預左唔會咁 perfect, 總會有 1,2 個小問題, 但依家拎左車 find out 到起碼都有 3-4個小問題, 仲要唔係一兩個個別例子, 係都有唔少 ching 遇到呢 D 問題, 咁即係成批貨都有呢 D 問題存在, 我係呢度覺得激氣囉
回復 27# king's

唉 ...
2 支炮高低唔一樣我都仲可接受 ... 因為一來高低距離唔太大,
除非係車頭仔細望過去先會發現到, 左右兩邊望過去就唔算好礙眼, 影相時都可以微調下..
但係兩邊 handle bar 唔對稱得實在太明顯, 多角度望過去基本上都會發現到,
而且我都仲未諗到有咩方法可以解決到 ... 所以我就最接受唔到呢樣 ...