Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 大帝LBJ IS COMING!!!

終於到我偶像占士了:$
可惜我既偶像 Penny Hardaway 應該就唔會有人出:79:
我都想入 MJ ! 不過真係要睇下個 新 BODY 改成點
出咗MJ 先啦~~~~~~~~~~~:no:
我都入左kobe,
希出 iverson
bird ,magic ...............................好多都想
如果入得NBAfigure,真系會中毒非常深∼∼∼
回復 24# cywatt

CHING想問下你自組用咩波地 同原本KOBE個SIZE好似WOO
依家我個隻雙腳比較腳仔軟 一來想學下CHING自組 2來睇下可唔可以換個第二個等佢擺下POSE
THANKS
nice shot, thanks for your sharing
LBJ 個頭雕好似 LBJ比KOBE仲高 咁佢咪仲大隻D 希望佢做到個比例... 同埋唔好再腳仔軟了..
回復  cywatt

CHING想問下你自組用咩波地 同原本KOBE個SIZE好似WOO
依家我個隻雙腳比較腳仔軟 一來想學 ...
hkman123hi 發表於 14-10-2012 04:26 PM

Just a same body of EB's Kobe. :35:
回復 40# cywatt

:30::30::47: 原來如此
回復 8# EDMONDLUN

我想要埋積遜教練:66:
回復  EDMONDLUN

我想要埋積遜教練
全職玩具獵人 發表於 14-10-2012 09:46 PM

師兄連積遜教練都岩....:@:@
名副其實公牛fans....:71::71:
回復 39# hkman123hi

高少少應該唔差好遠.. 所以我想佢出SHAQ, 諗起都爽~~~

出LBJ 真係唔知買唔買好.. 因為MJ 一定買, KOBE 忍唔住買左, 咁買法真係冇位放...

但樣KOBE 真係好好玩, 係我咁多隻12吋玩得最爽的一隻~

PS: 如出AI... 出幾多買幾多~~~~ 永遠的偶像!