Toysdaily 玩具日報

查看: 7874|回復: 12

[玩具攝影] 祈【1/8 scale pvc figure】

隻figure同官圖都幾大分別(官圖嘛........:78:
隻figure係用番插畫ge風格~:)(個人都幾中意插畫風格~
整體都唔錯~(有人話好崩,但係我覺得唔算崩啊............
好啦,去圖~

1/8...........嗎.............
:handshake:  好似細隻左DD~ 不過還可接受
又好似唔太崩…但同官圖比…:49:

呢隻訂了未有得攞,希望到時可以抽到隻靚女點…:o
諗住捧下石長櫻子場
點知有d失望:42:
幾靚喎~:D
呢隻要入, 我諗都係FIGURE 好D
好似細隻左DD~ 不過還可接受
逆天原罪 發表於 12-10-2012 06:46 PM

係啊~:78:反正大小比例我都有咩所謂~:DD
又好似唔太崩…但同官圖比…

呢隻訂了未有得攞,希望到時可以抽到隻靚女點…
太陽之牙 發表於 12-10-2012 07:21 PM

冇計啦...........:sad:官圖實在係太靚了...:ice:師兄加油!:DD
諗住捧下石長櫻子場
點知有d失望
Nath 發表於 12-10-2012 08:16 PM

失望都冇辦法啦......官圖靚到.......
幾靚喎~
呢隻要入, 我諗都係FIGURE 好D
mf_c2000 發表於 12-10-2012 09:07 PM

雖然係冇官圖咁靚,不過都值得一入!:71:
個比例似1/9同1/10:80:
整體我都覺得ok,不過真係細隻咗啲…:42:
盒蛋咁既SIZE, 但成六魚幾....
個樣唔算太崩, 但超細隻咯
INORI係矮細, 但1比8都無咁細呱
似1比10多D
睇返官圖做對比,發覺成品,肉既顏色比較白,而且頭髮雕刻得冇咁好,應該係髮尾既地方明顯唔夠尖:what:
個比例似1/9同1/10
leung312 發表於 12-10-2012 11:10 PM
整體我都覺得ok,不過真係細隻咗啲…
redcat2733 發表於 12-10-2012 11:15 PM

盒蛋咁既SIZE, 但成六魚幾....
個樣唔算太崩, 但超細隻咯
INORI係矮細, 但1比8都無咁細呱
似1比10多D
clie 發表於 12-10-2012 11:39 PM

成隻figure最大問題都好似係太細隻(盒蛋又好似太誇張:(崩就唔算崩.......
睇返官圖做對比,發覺成品,肉既顏色比較白,而且頭髮雕刻得冇咁好,應該係髮尾既地方明顯唔夠尖
riverboa 發表於 12-10-2012 11:49 PM
係啊~面都係冇官圖咁尖............頭髮仲有個問題係比官圖貼面好多:42:
不過]整體都唔錯:45:
可唔可以講下入左幾錢:shy:
六魚多幾銀,完全唔值