Toysdaily 玩具日報

查看: 12212|回復: 17

[個人收藏] Drunk design之屋企摔角大狂熱(18+)

細個看週末摔角大狂熱己對其深感興趣!d選手名頂癮又易記咩禿鷹賀根,女人湯丸阿力士,衣冠擒獸羅渣士到e家重好記得!宜WWF年代就將我帶入瘋狂狀態,STONE COLD THE ROCK ,KURT ANGLE,UNDERTAKER,KANE等好手逼到當時重係學生ge我寧願吳吃飯將d錢留起等放假去尖咀中間道間toy2x度買figure!但好景不常,店子老細發展其他吳do美玩,STONE COLD.THE ROCK走去拍戲,無記停播種種原因下我都離開了摔角界好一段日子,直至近年才間中留意高下,不過己經無左以前個feel了~以下收藏係99至02年JAKKS PACIFIC產物為主

Welcome to the SMACK!DOWN

玩命友jeff hardy~
細個看週末摔角大狂熱己對其深感興趣!d選手名頂癮又易記咩禿鷹賀根,女人湯丸阿力士,衣冠擒獸羅渣士到e家重好 ...
Sabertooth 發表於 12-10-2012 02:53 PM

以前細個都有儲....成日浦TOY2R.....儲左成二百幾隻jakks出既figure, 同埋R3.....又買smackdown 會發聲摔角台Real Stay area,又entrance....最大個件就係圓型鐵網個台.....之後儲到RA系列...就無再儲落去......   
當時最開心係買hardy boyz, 3D同儲到三代面具Kane,
之後出黎做野....放曬比有心人.....
真懷念.....多謝Ching分享.....
Very cool collections!!!!!!!!
good collection!!!!!!!!!!! but why 18+? all seem fine.:36:
回復 3# waichan3

我都好懷念TOY2X的日子,那時絕無緊有ge香港美玩店,返貨齊,display又正樂而忙返~好後悔當年無買hardy boyz三人裝e家想買都無!!!早幾年油麻地時時點出現過一家摔角店但可惜好快就bye bye了~
回復 5# darknight

請細心留意內有成人俗語:shy:
回復  waichan3

我都好懷念TOY2X的日子,那時絕無緊有ge香港美玩店,返貨齊,display又正樂而忙返~好 ...
Sabertooth 發表於 12-10-2012 07:10 PM

Toy2r 個時真係行得多過斗斗...個時我有買三人裝, 個時係銅鑼灣商場賣....不過jakks 出既靚過宜家個d 好多.....
遲d 明愛賣物會...可以試下撞下運氣睇下有無jakks 出既figure....
回復 8# waichan3

最大原因就係我地停留左stone cold飲啤酒對kurt angle飲牛奶,hardy boyz&lita對dudley boyz&stacy keibler年代!!!前排拆左最後一合三人TCL裝有jeff hardy,edge,bubba ray dudly加餐桌椅子同梯各一,個盒好青見,遲d post 張相上尼~
HARDY BOYZ當年真係幾熱,由JEFF同MATT HARDY兩兄弟組成,外形討好(Punk look),風格獨特專玩高處飛下和喜用梯子,每當jeff絕招boom ge時候我都會跟住電視高舉兩隻手指一齊叫:66:過癮得很~一次賽事HARDY BOYZ從TEST手上救出LITA,從此三人便走在一起,之後JEFF介入LITA同MATT ge感情導至HARDY BOYZ正式決烈:79:過左差吳多十年早排兩兄弟終於一齊返~
WOO ~~ 估唔到係呢度都有知音人
當然要支持支持啦 :71:
我最鐘意就係goldberg ,stone cold,jeff hardy,the miz,cm punk。
我有時間既話,我影下我收藏的jakks出既wwe figure post出黎。
raw is war :71::71:
回復  waichan3

最大原因就係我地停留左stone cold飲啤酒對kurt angle飲牛奶,hardy boyz&lita對d ...
Sabertooth 發表於 12-10-2012 09:32 PM

Stacy真係好正:46:.....
HARDY BOYZ當年真係幾熱,由JEFF同MATT HARDY兩兄弟組成,外形討好(Punk look),風格獨特專玩高處飛下和喜用梯 ...
Sabertooth 發表於 12-10-2012 10:17 PM

好似5係TEST黎架.....係個紅毛頭紅色有條龍既褲既人....不過5記得咩名....
    BTW...我都有份叫 "阿~~~~~~~!"