Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] ThreeA 出品之 "Real Steel 鐵甲鋼拳" 為港爭光 ~

現在反而最神祕的是 "Nosic Boy" ~ :36:
因為 3A 好像到現在還未正式發放過任何製作官圖, 可能慢工出細貨, 熱刺期待 ~

套戲還未睇,因電影上映時,朋友都讚不住口,我驚睇完中埋毒就大鑊,HT同EB加自組個坑已經好深了,再掂埋3A會直入地深給燒焦呢。:31:
套戲還未睇,因電影上映時,朋友都讚不住口,我驚睇完中埋毒就大鑊,HT同EB加自組個坑已經好深了,再掂埋3A ...
黃金獅子座 發表於 13-10-2012 03:47 AM

快d買la, 好好玩ga. :75:

http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=190213&highlight=
頭像被屏蔽
快d買la, 好好玩ga.
cywatt 發表於 13-10-2012 04:22 AM

未买到控制器版本,是我的遗憾
:63:
其實 3A 一早已公佈只出四款角色 ~
ATOM2003 發表於 13-10-2012 03:27 AM

Oh~ 請問重有2款係??:)
靚係靚,只可惜維修方面就真係事原九月頭在旺角七仔買了它(第一隻3A玩具),滿心喜歡回家拆盒後發現左腳 ...
kwff 發表於 13-10-2012 12:17 AM

我都將AMBUSH,,直接交回比3A維修,,一星期後快遞送回我公司,,
服務態度真正係好好 !! 1X100000000000000000:71:
回復 29# joshuakit

3A係香港玩具生產商同美國設計師合作嘅,不過就唔知realsteel系列係咪全部香港呢邊負責晒啦
回復  joshuakit

3A係香港玩具生產商同美國設計師合作嘅,不過就唔知realsteel系列係咪全部香港呢 ...
coldstone 發表於 13-10-2012 10:20 AM

之前有睇過篇訪問, Realsteel 系列全是由香港 3A 負責開發設計同生產的 ~
唔係點敢說 "為港爭光" 四個字 ~ :)
快d買la, 好好玩ga.
cywatt 發表於 13-10-2012 04:22 AM

係呀 !! 快d買啦 , 真係好正架 :handshake:
回復  joshuakit

3A係香港玩具生產商同美國設計師合作嘅,不過就唔知realsteel系列係咪全部香港呢 ...
coldstone 發表於 13-10-2012 10:20 AM

CHing ~ 3A 不是同美國設計師合作, 是澳洲插圖設計師 "Ashley Wood" 至真 ~ :)

http://ashleybambaland.blogspot.hk/

頭像被屏蔽
呢隻真係神物,除左人氣較低之外,比例造功都係極高水準。
c兄,我都想買,不過上佢官網個度睇完都唔知按邊可以買
另外想問一定要信用卡俾?
可以貨到俾or銀行入錢嗎 ...
alviss 發表於 13-10-2012 01:47 PM

吾好客氣 , 我試下答你 :
1) 3a訂購既產品係會係指定日子同時間先有得上呢個官網 http://www.bambalandstore.com/  去訂 , 過左日子同時間就無得訂 .
2) Ambush 同 Midas 都一早截左訂 , 網上訂既Ambush已經派晒貨 , 而家派個d就係其他鋪代訂個批 (例如 hottoy 同 7 仔個d) . 而 Midas 官網同樣截左訂 , 但未出大貨 , 要訂一樣要經其他鋪代訂 , 但當然無我之前講會直接由3a送到指定地點呢個服務 , 同埋會少左d網上訂購先有既贈品 , 例如 Ambush 既遙控器 .
3) 官網訂就一定要用信用卡經 paypal 比錢 (一次過比晒) , 訂價已包括郵費 . 如果搵其他鋪代訂就可以先落訂 , 貨到比尾數 , 但有機會未必派到貨同會少左d網上訂既贈品 , 仲要自己去鋪頭攞 .
4) 如果能力許可 , 我建議都係經官網訂 , 有事只要send個mail比 3a , 佢一定會跟進同換貨 , 足不出戶 , 兩日內換個盒新既比你 , 咁既售後服務 , 真係中sad都中得開心d呢 . 如果其他鋪訂就要拎去訂個間鋪由佢代你攞去維修 . 等候時間可能會長d .

希望上面資料幫到你 , 歡迎師兄 , 開心入坑 !!!
頭像被屏蔽