Toysdaily 玩具日報

查看: 7031|回復: 15

[分享討論] 假日隨影,工作繁忙,身心疲倦都想影影玩具

難得假日,可是身心都好疲倦,想玩玩具又有心無力:42:

不過又喜歡玩具,看住玩具們,想玩又吾想玩咁,就隨影幾張解解疲倦好了............:44:

有時真的有時間都無氣力,無心情玩......................:59:
好多Toybiz正野...
:handshake:
小玩辛苦了~~~~~~~:sad:
最近更忙後有時在想其實玩具的存在就已經很治癒嘛~
始終也是因為曾經愛過才買~
所以看著他們不多不少也叫在回顧自己的成長~?
i everyday find 15-30mins play toy in my bed,
難得假日,可是身心都好疲倦,想玩玩具又有心無力

不過又喜歡玩具,看住玩具們,想玩又吾想玩咁,就隨影 ...
小小玩具迷 發表於 11-10-2012 08:38 PM

ching 好一句 想玩又唔想玩!
真係, 我成日都係呢個感覺, 想玩, 但太累, 唔想搞一大輪...
最後就只係望住個櫃發下呆
toybiz   正啊
最鐘意你影toybiz  玩下啦玩下啦
小玩又曬馬了呢:shy:

一群機械人只是站著的藝術怎麼行, 快給他們各擺一個帥氣的動作吧:)
My case is worse than u............... I buy more but nearly no mood to take photos for them............ :unhappy:
ching 好一句 想玩又唔想玩!
真係, 我成日都係呢個感覺, 想玩, 但太累, 唔想搞一大輪...
最後就 ...
locker2168 發表於 11-10-2012 10:25 PM

x2 我都係望住個櫃發下呆:42:
大家都辛苦啦:42:
唉...我都係甘:cool:
我連開盒玩都無乜時間...
不知火又白又滑∼∼正!!

玩具迷兄就好,可看玩具小除疲勞refresh身心。小弟以前都是上下班和睡前都會站在玩具柜前慢慢看。自從上年去了廣州工作,只有週末回來才能看。平日的時間很難過。
:die:有D都未開箱,尤其系其他師兄有報告說出事個D。。。更加無力去開