Toysdaily 玩具日報

查看: 3282|回復: 19

[新品消息] PIRP幹探服裝套裝

PIRP幹探服裝套裝

配件清單:

啡色眼鏡 X 1

灰藍色鐵線大褸 X 1

灰色長袖v領毛衣 x 1

灰色毛頸巾 x 1

灰色恤衫 x 1

灰藍白直間恤衫 x 1

深紅色圓點領帶 x 1

深啡色領帶 x 1

灰藍色西褲 X 1

黑皮帶 x 1

黑襪 x 1

黑皮鞋 x 1

警章 x 1

手鎗套 x 1

手鎗 x 1

香煙 x 1

只售服裝, 不包括興趣攝影中的素體及頭雕。

十月下旬上市。

首批附送 老幹探頭雕 一個 送完即止。

PIRP Inspector clothing suit

Parts list:

Brown glasses X 1
The gray blue Rail Coat X 1
Gray long-sleeved v-neck sweater x 1
Gray wool scarf x 1
Gray shirts x 1
Blue and gray white straight-shirts x 1
The crimson dot tie x 1
The dark brown necktie x 1
Gray-blue trousers X 1
Black belt x 1
Black socks x 1
Black shoes x
Badge x 1
Holster x 1
Pistol x 1
Cigarettes x 1

Only the sale of clothing, not including the body and head of prime interest in photography carving.
Release at the end of October .
The first batch included a experience Inspector Head x 1 as a gift.

呢Set幾靚喎,可以考慮....:71:
睇落唔錯o窩!! 定價幾多呀Ching?
咁樣present個套裝當堂成個感覺唔同晒!

支持港產貨!:71:
:71:唔錯~~
請問邊到有得訂??同幾$$?:77:
直情擺明車馬,用正版頭雕影相。
條 tie D 圓點好似大左D,希望大貨保持到。

呢個好似之方前POST~新品牌PIRP FIGURE:1/6 探员G/ INSPECTOR G~
衣家送HOTTOYS的頭雕??
雞旺2/F有得訂??
老幹探 大陸授權版本頭雕? :34:

擺明 H記遲遲都唔講,爭飲頭啖湯市場。
回復 9# @rtoo

老幹探 可能應該係佢之前 POST 過果個老反韓國仔雕既哥頓頭 !
見人插得咁勁可能即刻收埋再影過  ...
回復  @rtoo

老幹探 可能應該係佢之前 POST 過果個老反韓國仔雕既哥頓頭 !
見人插得咁勁可能即 ...
ryantsang84 發表於 11-10-2012 05:14 PM

見zc個賣法受,學下人地marketing方法,都係好事。

其實直情唔送老反頭,壓低成本會更好,起碼無得插。
擺明 H記遲遲都唔講,爭飲頭啖湯市場。
@rtoo 發表於 11-10-2012 05:06 PM

聽講重有第三間廠會連頭雕波地一TAKE過咁出。個題材比人玩到爛,HT係聰明嘅就肯定唔會出探員版局長。

哦!嗰間專門翻版人哋頭雕嘅鋪頭呀!佢哋覺得自己啲頭雕翻得好專業吖嘛!當然跟頭雕賣貴啲大把人要啦:172:
回復 13# catcat

邊間咁勁 ?
不過暫時無間出得靚 !  HT 出 我會諗諗 !