Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 2012 第52回 全日本模型 Hobby Show

正!! MG 1/100 多魯基斯

但有無AGE-3 同 AGE FX 既MG?? 可惜

會場限定品:

不得了........中左好多野:68:
thx for sharing ;)
真是令人眼花撩亂~~那個鋼彈的手部好精細~~感謝分享!!
很強大...........
1:60 PG版技術已經可用在MG版1:100身上........
RG=1:144版MG.........
MG=1:100版PG.........
那即是說PG會有新技術?

唯一問題是,放久了...那些手指是會拿不穩武器.......
新版不知會不會改善了............
:30:
鐵巨神(應該係加里安先o岩)唔知係前期定後期,因為睇唔到左小腿有冇駕駛室,另外背部又唔知點解冇左飛裝砲 :? :? :?

PG 唔出係小弟意料之中,始終 PG 開發成本過高,真係要賣到一定量先可以打平(唔好講有賺啦 -- 笨呆 PG 一向係作為技術嘅 show-off,並唔係單係為賺錢),而咁多年來日本市場嘅疲弱,再加埋近日一連串事件(唔好講乜啦)令日後經濟進一步萎縮,咁....
Thanks for all the photos.  Can't wait to see more of 1/72完全變型 VF-1.  MG Nu-Gundam looks great.
MACROSS 系列模型呀...仲有隻 MG VER.KA NU...直情另我想玩番模型 :35:

GIANT GORG !!!! 要俾埋主角人仔啊!
希望唔好咁貴:no:
喂, 不要說那條1 : 1重裝天蠶就是索斯Zoids來近2013年的主打麻=  ="
嘩... 好多正野...
特別係. 完全變形VF1, RG ZETA, MG NU GUNDAM VER KA. 同 魔龍劍士...
明年返香港睇黎有好多野入...