Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 4月 魂 Shop 限定 SHF 宇宙刑事 卡邦 (新官圖P8)

我.... 只係睇到一塊塊嘅變色同脫油.... :45:
全身電鍍,最後都只會變死灰;對佢地啲銀色金色都好冇信心。
如果因為電鍍件而限定,我會乖乖付錢...
成日都咁多限定整貴個售賣價,有無攪錯呀!:53:
~~~~~~~~~~~~~好, 我買 :$
go go go.........must buy la...
點解是限定 :angry:
救命呀...
魂SHOP果然是窮人剋星
:56:
唔知香港魂SHOP會唔會有得訂呢?
原來不只shf, mega house那隻改過名當限定再出...........
p-bandai  jp  megatreshop/item-1000077904/?T ...
cccccto 發表於 11-10-2012 05:59 PM

只得台座和刀身有電鍍, 主体仍然用銀油, 價錢又貴過SHF, SIZE 140mm, megahouse輸晒
http://p-bandai.jp/item/item-1000077904/   
台座の盤面やブレードの刀身に蒸着メッキが施されるなど
細個極愛,但依架吾知點解又無左果份愛⋯:56:
年前錯過係日本後追裝著, 今回非入不可!
呢隻都魂限,有無攪錯
玩具人傀儡 發表於 11-10-2012 10:09 AM

係啦,:blame:真係比佢吹脹
沒玩SHF, 因為佢才破例
杉原杏璃 發表於 11-10-2012 10:08 AM

me too~~~~~~~~~:$
香港魂shop好似無得賣wor, 想請問各大大是如何入手?
:angry:一黎就限定,遲D部三輪車又要