Toysdaily 玩具日報

[其他] Bat-Pod 騎不到的 (有從後面影,冇借位)

師兄!大家都係玩具分享遮!何必太認真呢!廣告都有云:『贏左場交,輸左個朋友!』您咁又何必呢!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 14# shing0405

所以樓主是冇得輸
佢的確係大家"茶魚飯後"無野做既好節目!
唉!你又曳曳啦, 成日咁膠好快無人同你玩架啦:p
得閒影下枱頭相未好囉, 影完Batman push up 影下佢sit up 都得格:78:
:x回復 17# Oldcat

最緊要係應埋佢個部爛鬼電腦mon!!
人地話個電腦mon係佢signature黎架嘛....!
佢post得d圖都一定見到個mon架!
haha!真係好有性格!
唉!你又曳曳啦, 成日咁膠好快無人同你玩架啦
得閒影下枱頭相未好囉, 影完Batman push up 影下佢si ...
Oldcat 發表於 1-11-2012 12:37 PM

佢隻 Batman 咁做 push-up 法遲早變「活塞男」:shy:

頭像被屏蔽
回復  Oldcat

最緊要係應埋佢個部爛鬼電腦mon!!
人地話個電腦mon係佢signature黎架嘛....!
佢 ...
alan1128 發表於 1-11-2012 12:42 PM

師兄你張圖好搞鬼喎 , 炸到 Tony Uterus:x

回復 40# Dr.AL

haha!!! 都係是但搵架ja.....都幾正架....haha!
呢個係我signature!!!! 好似樓主咁(電腦mon)!!!!:)
樓主專玩 1:1............
佢隻 Batman 咁做 push-up 法遲早變「活塞男」
Dr.AL 發表於 1-11-2012 12:42 PM

呀!"變身俠"變身成.....”活塞俠", 咁堅:@
呀!"變身俠"變身成.....”活塞俠", 咁堅
Oldcat 發表於 1-11-2012 03:49 PM

The Amazing PISTON-MAN???? :@
條友仔變左身做「潛水俠」 !!:x