Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: malaubanana

[Hot Toys] DX12 Bruce Wayne自組西裝快影(新加相)

雖然外套加扣可以扣埋,但扣完之後有唔自然怪怪地感覺,反而唔扣會仲靚
唔錯!!
但Body唔用窄肩,用闊肩Body會令件西裝更挺更Fit!!
而且唔會有頭大身細效果
見咁多師兄覺得開胸好d我就影下開胸瀟灑照比大家睇:58:

wor very nice thanks for sharing
CHING 我都跟左你一樣去雞旺一樓整左同一樣 的確有頭大身細既感覺 應該用唔同影相角度可能會好些
因為我都係第一次自組 依家玩主先 遲D在去搵過D新波地同配件再組過
靓啊!Support!!
我有問題呀c兄
佢個頸位個隆好似比其他Ge細
我想問師兄係點裝上去架
同埋師兄係用咩body??
Thx!
睇對手似係用Kumik body , 師兄係咪呀?
回復 1# malaubanana

支持自組....西裝唔扣好睇D,如果想西裝要著得好,最好用HT TTM16,不過依家太貴!
其實Bruce  Wayne響黑夜之神幫丹特開籌款晚會時都有著過黑色西裝,Dr. AL就介紹過一套好好嘅黑色西裝,都係一個不錯嘅選擇...!!
回復 9# wayneadd

頭大身細應該係樓主高炒落去影既角度問題, 我相信 body 應該 ok !
回復 18# malaubanana

睇埋呢幾張相, 感覺個 body 真係好似窄左少少, 挺唔起套西,
其他師兄都教我可以試下加海綿  ! 如果換過對靚少少既皮鞋更加 perfect, 原裝鞋太似返學鞋, 土左少少 :p

其實我都想問下邊度可以買到西裝果種扣呢 ?