Toysdaily 玩具日報

查看: 12401|回復: 18

模魂ACG02-SDOG大地神(三式異變型)

好在咁岩去睇下...無人提既?

http://www.mcmodel.com.cn/ch/NewShow.aspx?id=105
回復 1# leawong

一開個網頁, 仲以為模魂出隻沙煞比添
幾正喎
請問係模型定手辨o黎:?
:71:頭先去相熟鋪頭睇左實物,好痴線!
好多位已經上左色,例如面及裙甲花紋…仲要多把透明斬艦刀…
好彩除左魔裝機系,原作機小弟無乜幾部中姐…
唔係就即買。
毒性很強 :die::die:
已入手 同以往比貴兩成 可能因為要預先上色
預先上色部份效果麻麻 冇壽屋咁精準
分色真係好細 每粒紅色都係分件好容易處理
但係點解你個鑽頭都要分四瓣 呢鑊磨到PK
已入手 同以往比貴兩成 可能因為要預先上色
預先上色部份效果麻麻 冇壽屋咁精準
分色真係好細 每粒紅色都 ...
soundonly 發表於 13-10-2012 12:35 AM

請問o的膠料 ok 嗎:?有小小心郁想入手:shy:
想問現貨邊度有得賣, 雖然有壽屋果隻, 但SD OG 真係好吸引!!!!:handshake: 苜辦又唔識搞...
都係雞旺同丫拍
地庫果D未見有 我係三樓入手 雖然貴D但費事空手而回
PS: 見到2樓有一間舖有呢隻上色完成品 不過似係首辦泥
膠料唔知點形容 比玩開笨大果D軟身有彈性少少 上色處理差唔多
透明劍刃雖然大但質量好好 好乾淨冇變形
都係雞旺同丫拍
地庫果D未見有 我係三樓入手 雖然貴D但費事空手而回
PS: 見到2樓有一間舖有呢隻上色完成品 ...
soundonly 發表於 13-10-2012 02:03 AM

唔該晒:shy:
已入手:78:
:50:..........琴日行過留意唔到既.................
..........琴日行過留意唔到既.................
mf_c2000 發表於 14-10-2012 11:08 AM

拍賣場有:78:
呢次真係毒到應一應!即刻入咗!分咗色好正!雖然價格比同廠編高!但值得一入!
呢次真係毒到應一應!即刻入咗!分咗色好正!雖然價格比同廠編高!但值得一入!
joeyma2007 發表於 16-10-2012 05:12 PM

真係中到應一應,

老實講我鐘意個盒仲多過件模型:D
好正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!