Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ★S.H.Figuarts 非公認戰隊 外拍分享。★

頭像被屏蔽
lobo兄外拍一樣咁正:35:
非公認入左第一隻,之後無乜心機入哂:(
支持lobo兄~~:71:
拍得好有feel~~~
WAHAHA!!:66: 後面個浪好爆呀!!!
十卜lobo兄既外拍
pose擺得好正:71:
頭像被屏蔽
支持支持.................
Lobo兄想請問你張相個美人係邊位?
samyeun 發表於 10-10-2012 18:32

Thanks!
我想你已經知道答案了...:DD

終於出Post了,當然要支持La,繼續影多D好睇外拍
zero2443 發表於 10-10-2012 18:39

Thank you zero兄!:64:

影得好正,多謝分享
zipbuzz 發表於 10-10-2012 18:44

Thank you!

靚相
cchong420 發表於 10-10-2012 21:07

謝謝cchong420大大的讚賞!:64:

LOBO兄出POST~一定支持, 仍然是很正的外拍, 每次去SHF區走走都被你的圖吸引~期待你陸續的POST.
ZIN 發表於 10-10-2012 21:12

ZIN大大過獎了,好的,遲點會再出POST,謝謝支持!:64:

support藝高人膽大既Lobo兄
以及對外拍既熱誠,期待下一次既分享
F.S.飛煞 發表於 10-10-2012 23:52

Thank you 飛煞兄!:64:

終於等到 Lobo 兄出外拍帖啦~~~~~影得好自然好有真實感~~~~~
Somebody_Ex 發表於 10-10-2012 23:55

謝謝SOME大的讚賞!:64:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,外拍既熱誠
冬暖夏涼小恐龍 發表於 10-10-2012 23:59

Thank you冬暖夏涼小恐龍大大的支持,
我記得舊年我出POST時,你都有留言支持,謝謝你!:64:

支持Lobo兄既靚外拍
calvines1995 發表於 11-10-2012 00:08

謝謝calvines兄的支持!:64:

晚了支持lobo兄既正斗外拍帖呢
希望可以繼續睇到多d你既靚相分享~~~~~
timothy276217 發表於 11-10-2012 01:38

不緊要,謝謝Tim兄的支持!!:64:
實有下次的~但要儲多d新SHF先,冇理由又影返d舊品,
就算冇下次,響「SHF X Ultra-Act X 裝著變身聯合分享會」都會間中睇到我d外拍SHF啦,哈哈!!

外景效果很
期待下次的分享
cartridge223 發表於 11-10-2012 02:27

Thank you!:64:

哈哈哈哈~~~藍同黃偷講D咩野呢?
多其 發表於 11-10-2012 09:47

秋葉黃:「吉村卓望緊我地呀!」
哈哈,講笑o者!
其實係第一話,佢地重妄想變完身之後,秋葉紅話要擺出場Pose,
秋葉藍唔識,跟住秋葉黃就同秋葉藍講要擺Pose。

支持!支持!
yundai555555 發表於 11-10-2012 10:03

Thank you!!:64:

Add marks for your great outdoor shooting! Support!
Douglas.M.Saint 發表於 11-10-2012 10:06

謝謝版主加分及支持!!
Goood ~~~ 但太少團體照>.
ricky_lam522 發表於 11-10-2012 11:29

Thanks!
是很可惜的,因為石面凹凸不平,
特別係兩位女隊員隻腳掌較細,好難企,
加上海風頗大,吹一吹又跌,只好影單人照,
三人照好難搞,企好晒準備影,其中一隻又畀風吹跌,已盡力了。

lobo兄外拍一樣咁正
非公認入左第一隻,之後無乜心機入哂
saga522 發表於 11-10-2012 16:13

Thank you saga兄!:64:
兩隻女隊員唔差喎,黃同藍唔會淨轉色就算,黃色高度矮過藍色,
仲有黃色的戰衣胸部較大,藍色胸部細d,呢d位都計埋,BANDAI出得算有誠意。

支持lobo兄~~
拍得好有feel~~~
我乜都冇曬 發表於 11-10-2012 20:47

謝謝Nothing兄!!:64:

WAHAHA!! 後面個浪好爆呀!!!
sundaydriver 發表於 11-10-2012 22:26

係呀,其實果個位有舊岩石,d浪打埋去浪花真係好高。

十卜lobo兄既外拍
pose擺得好正
攝影_基 發表於 11-10-2012 22:37

謝謝攝影_基大大的支持!!:64:

有怪叔叔在看我們喔
0944 發表於 12-10-2012 00:44

咦咦,你句設計對白再睇埋張相,又真係幾似喎…:DD
Great outdoor photos!!! :71:
Great outdoor photos!!!
fktuen 發表於 12-10-2012 09:09

THANK YOU!:64:
支持Lobo兄外拍!! :71: 好正 :35:
支持Lobo兄外拍!!  好正
Jono@行星試相館 發表於 13-10-2012 02:34

謝謝支持,你的外拍也十分之好!!:71:
THANK YOU!
Lobo 發表於 12-10-2012 11:12 PM

I also like your signature photos! They look so real under sunlight! :handshake:
I also like your signature photos! They look so real under sunlight!
fktuen 發表於 13-10-2012 11:53

Thank you!
舊年拍的,你當時都有留言支持呢!
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-161058-1-1.html