Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] TDKR DX12 分享 (特別嘉賓友情客串)

小弟第一次分享, 不懂攝影, 只有簡單的手機圖.

希望各位師兄多多指教.

去相~

其實今次head sculpt真係已經好似真人. 最like佢就係有一份佬味., 有經歷. 不再是之前會場version年少氣盛既樣子. 上色也十分好. 拎過上手既師兄就會明白 (利申, 呢隻係我第2隻hottoys, 但我已經手上無單.)

客串既係ironman (我第一隻hottoys). 我覺得佢地既形象有好多共同點, 但各有鮮明特色.
1) 兩個有錢仔.
2) 兩個都表面上係花花公子
3) 兩個都有suit
不同既有
1) 一個好慘, 係黑暗之中, 一個就係大英雄 (色彩都睇得出係紅黑)
2) 一個dc一個marvel (haha)
3) 一個堅識打, 一個真係靠套suit

今次隻dx12真係好滿意. 除左護陰位有d偏埋一邊.
總之拎上手一定唔會失望.
(但有一問題. 我唔係好知點拎高batman隻手..好似做唔到向前提高, 有無師兄講解下.因為唔多知內部structure. 謝謝)

有機會再分享. 不過都係學下影相先. :36:
Thanks for sharing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks for the pic. Looks good. I preordered two copies of DX12. I really like how this Batman turned out. One of the best toy this year.
:71::71::71:HOTTOYS 2大台柱~~~
batman 著 ironman 件suit 咪屈機 :he:
好野支持下~~~~~~~~~~~~~